A megkeresések folyamatosan érkeznek a pénzintézetekhez.

Ma van az autizmus világnapja, ez alkalomból számos budapesti és vidéki emblematikus épületet világítanak meg kék színnel.

Április elsején elindul és október végéig üzemel a viharjelzőrendszer a Balatonon, a Velencei-, a Fertő- és a Tisza-tavon.

A közlemény szerint a biztosítási jogviszony szünetelésének első napja utáni 15 napon belül be kell jelentkezni a NAV-hoz.

A kijárási korlátozás ideje alatt is várják a véradókat, ugyanakkor a koronavírus-járvány miatt szigorú intézkedéseket vezettek be - közölte az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) kedden az MTI-vel.

A kimagaslóan teljesítő élelmiszerkategóriák között a cukor megtartotta vezető szerepét a 11. héten is, értékbeli forgalma háromszorosára nőtt az előző év azonos időszakához képest.

Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, az órákat éjjel 2 órakor 3 órára kell állítani. Az óraátállítás miatt változik egyes tömegközlekedési járatok menetrendje.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hivatalosan bejelentette: Thomas Bach elnök és Abe Sindzó japán miniszterelnök megállapodott abban, hogy a tokiói olimpiát a jövő évre halasztják és legkésőbb 2021 nyarán kell megrendezni.

81 480 kisvállalkozónak ad június 30-áig mentességet a kormány a kata (kisadózó vállalkozások tételes adója) átalányadó-fizetési kötelezettsége alól a koronavírus-járvány miatt.

Elérhetővé válik az applikációban történő, készpénzmentes jegyvásárlás. 

Földrengés volt Zágrábban vasárnap reggel, többen megsérültek, megrongálódott a város jelképének számító katedrális; a rengést Magyarországon is érzékelték.

A Spar mennyiségi korlátozásokat vezet be Magyarországon - tette közzé az üzletlánc szerdán a honlapján.

Az év végéig felfüggesztik a magánszemélyek és vállalkozások mai napig megkötött hiteleinek tőke- és kamatfizetési kötelezettségét - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, a kormányülés szünetében a Facebook-oldalán.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elkészült a több mint 5,5 millió szja-bevallási tervezettel és elérhetővé tette azokat elektronikusan eSZJA felületén.

Újabb drasztikus lépéseket vezet be a kormány a koronavírus elleni védelem jegyében.

Hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a kormány Facebook-oldalán péntek este közzétett videójában.

Szántódról 6.40 és 18.40 között, Tihanyból 7.00 és 19.00 között indulnak a járatok 40 percenként.

A laboratóriumi vizsgálatok az influenza A vírusát igazolták a beküldött minták többségében.

Az elmúlt öt év volt a Föld legmelegebb fél évtizede az időjárási feljegyzések kezdete óta.

1. oldal / 75

Ezt már olvasta!?

Felvonták a nemzeti lobogót

Magyarországon hatvan éve, 1956. október 23-án tört ki a forradalom és szabadságharc.

A bővülés költségvetése

2020-ban 23,5 milliárd forintból gazdálkodhat Veszprém, a költségvetés fókuszába a tisztább levegő, a zöldebb környezet és az egészségesebb életfeltételek kerültek.

Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

A következő napokban a parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan országszerte a magas-nagyon magas tartományban alakul.

A magyarok többsége szívesen dolgozna otthonról

Otthon dolgozva az ember időt spórol meg - gondolják sokan. 

Már péntektől érkeznek a szeptemberi családtámogatások

Az intézkedés 1,2 millió gyermekes családot érint.

Bakony Média névjegykártya