A szennyvizekben mért vírus koncentrációja mindenhol továbbra is alacsony.

A kormány döntése értelmében 2020 szeptemberétől minden nappali tagozatos diák, csaknem 1,2 millió tanuló ingyenes tankönyvellátásban részesül.

Rasovszky Kristóf új csúccsal nyerte a 38. Lidl Balaton-átúszást.

A kormány nem kíván változtatni a koronavírus-járvány elleni védekezést szolgáló, jelenleg hatályos intézkedéseken.

Azok kapnak értesítést, akiknek legalább egy adónemben ötezer forintnál több tartozása vagy ezer forintnál több túlfizetése van.

A koronavírus-járvány alaposan felforgatta a gazdaság különböző ágazatait, mégis találunk olyan szegmenseket, amelyek látszólag nyertesei a helyzetnek. Ilyen az e-kereskedelem, de vajon tényleg elmondható, hogy a webáruházak jól járnak a krízissel? Utánajártunk.

A megfelelő laptop kiválasztása még a technikai területeken jártas felhasználók számára is fejtörést okozhat. A kínálat rendkívül széles, a konfigurációk különbözők, így az ideális választás érdekében némi áttekintésre lehet szükség.

Veszprémi üzeletekbe is jutott a kifogásolt tojásokból. 

Július 31-ig lehet átváltani a régi, 2017-ben bevont 2000 és 5000 forintos bankjegyeket használatban lévő, azonos címletű bankjegyekre a bank- és postafiókokban - figyelmeztet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a honlapján.

Ötszáz fő feletti zenés táncos rendezvényeket továbbra sem lehet tartani. Július végén születhet döntés arról, hogy legyen-e változás augusztus 15-e után.

Hatályba léptek a koronavírus külföldről történő behurcolásának veszélye miatt elrendelt beutazási korlátozások.

Az intézkedés kizárólag két időpont közötti gyártott tételeket érinti.

Új határátlépési szabályok lépnek életbe. Ennek értelmében akár két hét karantén is várhat a hazatérőkre. 

Dobó Norbert balatonfüredi cukrász passió-karamellje lett az év fagylaltja, és ő szerezte meg az ezüstérmet is törökmézes vaníliájával.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) összesen több mint 29 millió forint bírságot szabott ki a CIB és a Raiffeisen Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt.

A vizsgált féléves időszakban online bankolt az internetezők 60 százaléka, 53 százalékuk a neten keresztül fizetett valamiért, 52 százalékuk pedig ügyintézett.

Bár az Anna-bál elmarad, a 8. Balatonfüredi Prímásversenyt az Anna Fesztivál keretében július 21-én és 22-én megtartják.

Idén online rendezik meg a Múzeumok éjszakáját: szombaton filmekkel, nyereményjátékkal és kvízzel is várják a látogatókat a virtuális térben.

Automatikusan meghosszabbodnak a veszélyhelyzet ideje alatt, illetve a veszélyhelyzet végétől számított fél éven belül lejáró építési engedélyek.

A maszk viselését továbbra is kérik, de már nem kell az ajtón kívül várakozni.

1. oldal / 78

Ezt már olvasta!?

Szegeden lett bajnok a Veszprém

A címvédő MVM Veszprém nyerte a férfi kézilabda NB I 2015/16-os idényét.

Együttműködés a hátrányos helyzetű fiatalokért

A Pannon Egyetem hosszú ideje működtet szociális támogató rendszert.

Új medvekifutót és -házat adtak át a Veszprémi Állatkertben

A Modern városok programban már mintegy 2,5 milliárd forint forrás érkezett az állatkertbe.

Változik a közösségi közlekedés menetrendje karácsonykor és szilveszterkor.

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Bakony Média névjegykártya