ARC pályázat

Írta:  MTI május 31 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Hol jár az eszed? - teszi fel a kérdést az idei ARC pályázat kiírása, amelyre július 12-ig várják a pályaműveket.

Idén 16. alkalommal hirdeti meg pályázatát az ARC, amely most is azokat a határozott véleményformálókat keresi, akik szívesen adnak hangot kétségeiknek, vágyaiknak, elképzeléseiknek, félelmeiknek - olvasható a szervezők felhívásában.

A fő témát ebben az évben két ARC+ kiírás is kiegészíti: a "Sugárveszély vagy tavaszi szél?" témagazdája az Energiaklub, aki arra kéri a pályázókat, hogy plakáton mutassák be Paks II visszásságát abban a korban, amikor a világ többi részén az atomkorszak ideje épp leáldozik, és helyére a fenntartható zöldenergiák lépnek. A legjobb 5-11 alkotást a 16. ARC kiállításon, a Sugárveszély vagy tavaszi szél? című kamarakiállítás keretében mutatják be a szervezők. A zsűri a témában született legjobb munkáknak ítéli oda az Energiaklub fődíját.

A másik témát Maciarc címmel a MACI - Magyar Civilszervezetek és a MagNet Civil Kapcsolatok Program hirdeti meg magyar civilszervezetek és kreatív ügynökségek számára. Ebben a felhívásban a civilek szolgáltatják a plakát tartalmát, a kreatívok pedig képi formába öntik azt. A zsűri azokat a munkákat tárja a közönség elé a 16. ARC kiállításon, amelyek sztereotípiáktól mentesen, egyedi és figyelemfelkeltő módon mutatják be az adott civil ügyet.

A pályázattal kapcsolatos információk az ARC magazin web-, illetve Facebook-oldalán érhetők el.
 

Ezt már olvasta!?

A Moody's további leminősítés lehetőségére utaló negatív kilátást hagyott érvényben.

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

Kamion és munkagép ütközött a 8-ason

Egy személy megsérült a hétfő reggeli balesetben.

Ne felejtse el felajánlani

A legtöbben gyermekek fejlődésére és gyógyítására vagy állatmenhelyeknek ajánlják fel adójuk 1 százalékát. 

Több mint tíz ország zenészei az Utcazene Fesztiválon

A meghívott együttesek mellett a több száz jelentkezőből kiválasztott húsz zenekar is megméretteti magát július 20-23- között Veszprémben.

Na-Bed