Két hét múlva kezdődik a Paloznaki Jazz Piknik

Írta:  MTI július 22 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Augusztus 4-én kezdődik a jubileumi, 5. Paloznaki Jazz Piknik.

Kkét színpadon tizenhárom fellépővel várják a látogatókat - mondta el a rendezvény kommunikációs vezetője az M1 aktuális csatorna műsorában pénteken. Budavári Dóra közölte: a jubileumot a francia St Germain egész estés koncertjével ünneplik a nulladik napon. Hozzátette: Mario Biondi betegség miatt lemondta fellépését, de ott lesz Paloznakon az Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay formáció és "a magyar dzsesszélet színe-java". Ismertette: a piknik egy tájház udvarán tartott rendezvényből nőtte ki magát háromnapossá; tavaly már hatezren érkeztek a négyszáz lakosú faluba a koncertekre.

Budavári Dóra beszélt arról is, hogy a gasztronómiai felhozatal egyedi, és a borokra is nagy hangsúlyt helyeznek. Hangsúlyozta, azért szeretik a piknik elnevezést, mert a rendezvényen nincs fesztiváltömeg, jut hely mindenkinek.

Paloznak a Balaton-felvidéken található, mintegy tíz percre Balatonfüredtől. A piknik ideje alatt ingyenese buszokat indítanak a környező településekre, hogy könnyebb legyen a közlekedés és a szállások megközelítése - közölte a kommunikációs vezető.

A pikniket augusztus 4. és 6. között rendezik.

Ezt már olvasta!?

Novemberben mind az euróövezetben, mind az unió egészében kissé felgyorsult az infláció - közölte szerdán az Eurostat.

Jól fogynak az éves sztrádamatricák

A vevők a szokottnál nagyobb arányban választották az online vagy mobilos vásárlást.

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Visszavonulóban a járvány

33,5 százalékkal kevesebben fordultak orvoshoz influenzaszerű megbetegedés miatt.

Szombaton pótolják a hétfői szemétszállítást

Január 1-je az egyetlen hétköznapra eső piros betűs ünnep, amikor nem közlekednek kukásautók a városban idén.

Na-Bed