Két hét múlva kezdődik a Paloznaki Jazz Piknik

Írta:  MTI július 22 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Augusztus 4-én kezdődik a jubileumi, 5. Paloznaki Jazz Piknik.

Kkét színpadon tizenhárom fellépővel várják a látogatókat - mondta el a rendezvény kommunikációs vezetője az M1 aktuális csatorna műsorában pénteken. Budavári Dóra közölte: a jubileumot a francia St Germain egész estés koncertjével ünneplik a nulladik napon. Hozzátette: Mario Biondi betegség miatt lemondta fellépését, de ott lesz Paloznakon az Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay formáció és "a magyar dzsesszélet színe-java". Ismertette: a piknik egy tájház udvarán tartott rendezvényből nőtte ki magát háromnapossá; tavaly már hatezren érkeztek a négyszáz lakosú faluba a koncertekre.

Budavári Dóra beszélt arról is, hogy a gasztronómiai felhozatal egyedi, és a borokra is nagy hangsúlyt helyeznek. Hangsúlyozta, azért szeretik a piknik elnevezést, mert a rendezvényen nincs fesztiváltömeg, jut hely mindenkinek.

Paloznak a Balaton-felvidéken található, mintegy tíz percre Balatonfüredtől. A piknik ideje alatt ingyenese buszokat indítanak a környező településekre, hogy könnyebb legyen a közlekedés és a szállások megközelítése - közölte a kommunikációs vezető.

A pikniket augusztus 4. és 6. között rendezik.

Ezt már olvasta!?

Igaz mese a színpadon

Óriási várakozás előzte meg Eric Toledano – Oliver Nakache Életrevalók című bemutatóját Horgas Ádám rendezésében, ennek megfelelően zúgó taps zárta a premiert péntek este a Veszprémi Petőfi Színházban.

Így szép megöregedni

Ötödik alkalommal rendezték meg a Veszprémi Veterán Motoros Találkozót az aréna parkolójában szombaton.

Erre figyeljen, ha szombaton a megyében autózik

Motoros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Veszprém megyében szombaton.

Számolják az  utasokat

A menetrend felülvizsgálata érdekében utasforgalmi-számlálást végeznek Veszprémben.

A vasúttársaság a bankkártyás fizetést ajánlja azoknak, akik december közepétől az interneten vásárolnak vonatjegyet.

Na-Bed