Tűzijátékot hívnak vissza

Írta:  8200 Veszprém december 15 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Visszahívnak a forgalomból egy kínai gyártmányú tűzijátékot.

Egy 25 lövéses CAKE CF1301 típusszámú telepről állapították meg, hogy balesetveszélyes és égési sérüléseket is okozhat - figyelmeztetett közleményében az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

A termékkel kapcsolatos veszély, hogy az elműködtetést követően is maradhat olyan elem, mely utólag működik el, ily módon a termék ellenőrzése során balesetet okozhat. A telep nem stabil és az elműködtetés alatt elmozdulhat (eldőlhet). Az irányíthatatlanná vált termék égési sérüléseket okozhat. A termék nem felel meg a Pirotechnikai Irányelvben foglaltaknak és az Európai Szabványnak (EN15947) - írja a fogyasztóvédelmi hatóság. 

Ezt már olvasta!?

Két baleset egy nap alatt

Két kisebb közúti közlekedési baleset is történt a megyében csütörtökön, amelyeknél tűzoltói beavatkozásra volt szükség.

Hamarosan üzembe áll az onkológiai centrum

Az elképzelések szerint hat hét múlva fogadják az első betegeket a hétfőn átadott veszprémi Regionális Onkológiai Centrumban.

Vélhetően emberi mulasztás okozta a balatonfűzfői tüzet

Az anyagi kár nem jelentős, és környezeti károsodás sem történt.

Beach Party-val várja közönségét a Veszprémi Petőfi Színház

Nyárias hangulatban, frissítőkkel, illetve csak egy hétig elérhető bérletes kedvezményekkel várja közönségét a Veszprémi Petőfi Színház július 9. és 13. között a színház előtti téren.

Négynapos SÖRömködés

Nívósabb fellépőket, több pavilont és rengeteg szórakoztató programot ígérnek a szervezők az 5. Veszprémi Sörfesztiválra.

Na-Bed