Több eljárás indult pirotechnikai eszközök miatt

Írta:  MTI január 01 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy hatéves gyermek is megsérült.

Több helyen pirotechnikai eszközök használata miatt kellett intézkedniük a rendőröknek szilveszter éjjel; egy hatéves gyermek megsérült - számolt be az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese. Pap Judit elmondta, hogy pirotechnikai eszközök használatával összefüggésben 18 esetben eljárást indítottak a rendőrök, három helyen sérülés is történt. Vácon egy családi ház udvarán egy hatéves kisfiú kezében robbant fel pirotechnikai eszköz, a gyermeket súlyos kézsérüléssel vitték kórházba. A váci rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ezenkívül jellemzően garázdaság, verekedés miatt kellett intézkedniük a rendőröknek. Az elmúlt 24 órában halálos közúti baleset nem volt, de 32 sérüléssel végződött baleset történt, és összesen nyolc ember ellen intézkedtek ittas vezetés miatt - közölte.

Ezt már olvasta!?

Megújul a Szilágyi iskola

Homlokzat felújítás, épületgépészeti beruházások, új diákmenza építése és két udvar felújítása is megkezdődik júliustól a Szilágyi Keresztény Iskola épületében.

Előzetesben az idős nőt megkárosító férfi

Ismeretlennek adott egymillió forintot a sértett. 

Ismét Kockanapok Veszprémben

Egyedülállóan, kizárólag LEGO kockákból felépített klasszikus filmbeli jelenetekkel is találkozhatunk a hétvégén.

Tavaszias enyheség

Pénteken 10°C, szombaton pedig 14°C közelében tetőzik a hőmérséklet. 

Együtt sportoltak

A Kozmutza Flóra Alapítvány idén is megszervezte a Jótékony mozgás című integrációs sportversenyét.

Na-Bed