Mostantól lehet sorrendet módosítani a felsőoktatási jelentkezésnél

Írta:  8200 Veszprém április 23 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Megkezdődött a szeptemberi felsőoktatási képzések e-ügyintézési időszaka a www.felvi.hu honlapon.

Elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben: július 12-ig lehet dokumentumpótlásra, adat- és sorrendmódosításra használni a felületet.

Az E-felvételi ügyintézési felületén a jelentkezők ellenőrizhetik a 2017. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás központi nyilvántartásában szereplő adataikat: a személyes adatokat, a megjelölt képzéseket és azok megfelelő sorrendjét. Szükség esetén az e-ügyintézési funkciók segítségével egyszerűen javíthatók a jelentkezéskor megadott adatok. A jelentkezői státuszlap – amelyen egyben láthatók a fenti adatok – a Hivatalos iratok menüpontban nézhető meg, illetve nyomtatható ki. A jelentkezői státuszlap az eljárás során folyamatosan elérhető lesz.

Szintén az E-felvételi felületén ellenőrizhetik a jelentkezők a már benyújtott dokumentumaik feldolgozottságát, a feldolgozás eredményét, valamint megtekinthetik a dokumentumképeket is.

A Jelentkezések és pontszámok menüpontban megtekinthetők az egyes jelentkezési helyeiken számított felvételi összpontszámok és annak részletei is. A pontszámítás alapját mindenkor a dokumentummal megfelelően igazolt és feldolgozott eredmények képezik. Így ha egy újonnan feldolgozott dokumentum hatással van a jelentkezői összpontszámra, a változás csak a dokumentum feldolgozását követő napon jelenik meg a pontszámban!

Az E-felvételiben a táblázatok mellett található súgók segítenek a megjelenített információk pontos értelmezésében, így érdemes átnézni az ott szereplő információkat is - közli a felvi.hu.

Bővebb információ itt olvasható.

Ezt már olvasta!?

Rendkívül kedvezőek a magyar gazdaság kilátásai

Idén és jövőre is 3 százalék fölött lehet a GDP bővülése.

Fellépésével segíti a veszprémi kórházat Zséda

Idén negyedik alkalommal rendezik meg Az egészség útja elnevezésű jótékonysági programsorozatot Veszprémben április 22-én, szombaton.

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton és a 8200.hu közös játékán páros mozi belépőket nyerhetnek.

A Digi megvásárolja az Invitel lakossági üzletágát

A felek mintegy 43 milliárd forintos vételárban állapodtak meg.

Rekordszintre nőtt Magyarország fellett átrepülő gépek száma

2745 járat haladt át az ország felett a legforgalmasabb napon.

Na-Bed