Így készüljünk fel a szabadságra a munkahelyen

Írta:  8200 Veszprém július 03 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Annak érdekében, hogy teljesen felhőtlenül teljen a pihenés, sok esetben előre kell dolgozni. 

Nem szabad, hogy a szabadságod alatt a munkával foglalkozzunk! Egész évben azért az 1-2 hétért dolgozunk, megérdemeljük, hogy kipihenjük magunkat és új élményeket szerezzünk - véli a cvonline.hu. 

A szabadság előtt érdemes átgondolni, milyen határidő munkáink vannak. Ha akad olyan feladat ami nem várhat, akkor bizony előre kell dolgozni. Ha nem lehet a feladat jellege miatt, akkor egyeztetni kell a kollégákkal, hogy ki tudna besegíteni. Minden legyen leegyeztetve, nehogy számon kérjenek, ha valami nem valósul meg. Érdemes azt is végiggondolnod, hogy mi az, amivel a szabadság után az első munkafeladat lesz. Erre készülhet lista is, amit első nap elő lehet húzni a fiókból, ez megkönnyíti a visszarázódást a mindennapokba. 

Sokan megfeledkezned róla, pedig nagyon hasznos tud lenni az automatikus válaszüzenet, hogy a partnerek lássák, miért nem érkezik azonnal válasz. Érdemes megadni egy kapcsolattartót, akit keresni lehet szükség esetén. 

Ha pedig elérkezett a nyaralás ideje, akkor el kell engedni a munkát, tudatosítani magunkban, hogy ez most a pihenés időszaka. 

 

Ezt már olvasta!?

Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Az adóhatóság az elmúlt évben 826 619 esetben indított végrehajtást az adó befizetésével elmaradt hátralékosok ellen.

Ismét drágulnak az üzemanyagok

A Mol bruttó 6 forinttal emeli a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken - értesült az MTI piaci forrásokból szerdán.

A javaslat 111 000 forintos minimál és 129 000 forintos garantált bérminimum. 

Most hétvégén is szigorítják a kijárást Veszprémben

Veszprém polgármestere közleményében azt írta, "továbbra is fenn kívánom tartani azokat a rendelkezéseket, melyekkel a veszprémi polgárok biztonságát a legszélesebb körben meg tudjuk óvni."

Bakony Média névjegykártya