Az Eötvös Cirkusz hamarosan Révfülöpre érkezik

Írta:  8200 Veszprém július 04 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ismerje meg ön és családja Harlequin varázslatos világát.

Kedves közönségünk, amint már megszokhatták, minden évben teljesen új műsorral érkezünk Önökhöz. Ettől a hagyománytól ebben az évben sem térünk el.

Bebizonyítjuk, hogy lehet és szükségszerű ötvözni a hagyományos régi cirkuszt a jövő ” újcirkusz ” stílusával, hisz minden újnak az alapja a hagyományokra épült cirkusz és mindezt megfűszerezzük egy mesés világgal, a Harlequin varázslatos világával, melyben egy titokra is fény derül.

 

Világszámokból nem lesz hiány. Nemzetközi gálaműsorunkban fellépnek, légtornászok, akrobaták, szemfényvesztő illúzionisták, hófehér paripák, oroszlánok, púpos tevék, lámák, zebrák, kecskék és más egzotikus állatok is láthatóak lesznek a porondon.

 

Új szuper műsorunk címe ” A Harlequin titka ” az elmúlt évek legjobb cirkuszműsora, melyet csak az Eötvös Cirkusz képes életre kelteni. Ne hagyja ki! A szórakozás garantált! Minket a név kötelez!

 

A világhírű Eötvös Cirkusz, a Családok cirkusza, 2017-es évadában sok újszerűséggel lepi meg a kedves közönséget!!! Cirkusz új társulatával, Tisztelettel várja a cirkuszt szerető Közönséget! Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Gyerekek! Bízunk, hogy ez évi műsorunk is elnyeri tetszésüket és felejthetetlen élménnyel gazdagodnak.

Ehhez kívánunk Önöknek kellemes szórakozást.

 

Infóvonal: 06 30 401 95 07
Weboldal: www.eotvoscirkusz.com 
Facebook: www.facebook.com/eotvos.eotvos

Még valami...

 

 

Ezt már olvasta!?

Pár órán belül efogták a robogó tolvajt

A veszprémi rendőrök öt órán belül előállították a helyi kapitányságra a 26 éves férfit.

Gizella életútjára emlékezünk

Átadták Veszprém legrangosabb elismerését, a Gizella-díjat.

Kedden Jutas Őrmester túra

A program Veszprém és környezetének egyedülálló kulturális és katonai értékeinek felelevenítését célozza.

Az ezer forintos bankjegyek több mint fele már kicserélődött

Az ezer forintos bankjegyeknek már több mint a fele újakra cserélődött március 1. óta, mióta az új bankjegyek forgalomba kerültek - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján csütörtökön.

Múltidéző bábok

Bemutatóval és kiállítás megnyitóval vette kezdetét a Kabóca Bábszínház fennállásának 15. évfordulóját ünneplő programsorozat.

Na-Bed