Az Eötvös Cirkusz hamarosan Révfülöpre érkezik

Írta:  8200 Veszprém július 04 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ismerje meg ön és családja Harlequin varázslatos világát.

Kedves közönségünk, amint már megszokhatták, minden évben teljesen új műsorral érkezünk Önökhöz. Ettől a hagyománytól ebben az évben sem térünk el.

Bebizonyítjuk, hogy lehet és szükségszerű ötvözni a hagyományos régi cirkuszt a jövő ” újcirkusz ” stílusával, hisz minden újnak az alapja a hagyományokra épült cirkusz és mindezt megfűszerezzük egy mesés világgal, a Harlequin varázslatos világával, melyben egy titokra is fény derül.

 

Világszámokból nem lesz hiány. Nemzetközi gálaműsorunkban fellépnek, légtornászok, akrobaták, szemfényvesztő illúzionisták, hófehér paripák, oroszlánok, púpos tevék, lámák, zebrák, kecskék és más egzotikus állatok is láthatóak lesznek a porondon.

 

Új szuper műsorunk címe ” A Harlequin titka ” az elmúlt évek legjobb cirkuszműsora, melyet csak az Eötvös Cirkusz képes életre kelteni. Ne hagyja ki! A szórakozás garantált! Minket a név kötelez!

 

A világhírű Eötvös Cirkusz, a Családok cirkusza, 2017-es évadában sok újszerűséggel lepi meg a kedves közönséget!!! Cirkusz új társulatával, Tisztelettel várja a cirkuszt szerető Közönséget! Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Gyerekek! Bízunk, hogy ez évi műsorunk is elnyeri tetszésüket és felejthetetlen élménnyel gazdagodnak.

Ehhez kívánunk Önöknek kellemes szórakozást.

 

Infóvonal: 06 30 401 95 07
Weboldal: www.eotvoscirkusz.com 
Facebook: www.facebook.com/eotvos.eotvos

Még valami...

 

 

Ezt már olvasta!?

Tovább nőtt a természetes fogyás

2017 első öt hónapjában az előző év azonos időszakához képest többen haltak meg, a születések száma ezzel szemben szinte azonos maradt. 

Díjazták az év legjobb szálláshelyeit

Kiosztották az Év szállása 2015 verseny díjait: több mint 300 ezer vendégértékelés és 60 ezer szavazat, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján az idén a négycsillagos superior Hotel Kapitány Sümeg vehette át az Év Szállásának járó elismerést - közölte a versenyt elindító Szallas.hu portál az MTI-vel csütörtökön.

Egy őszinte bocsánatkérés felér egy szerelmi vallomással

A házasság alatt folyamatosan alakulnak ki a különböző identitások. Össze kell hangolni a családi mintákat, ez pedig időnként “csatával” jár.

12 százalék felett lehet idén az átlagkeresetek emelkedése

Októberben a bruttó átlagkereset 295 800 forint volt, 12,8 százalékkal több, mint egy évvel korábban.

9200 hektárnyi területet érintett, de valószínűleg ez a szám még nőni fog.

Na-Bed