Az Eötvös Cirkusz hamarosan Révfülöpre érkezik

Írta:  8200 Veszprém július 04 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ismerje meg ön és családja Harlequin varázslatos világát.

Kedves közönségünk, amint már megszokhatták, minden évben teljesen új műsorral érkezünk Önökhöz. Ettől a hagyománytól ebben az évben sem térünk el.

Bebizonyítjuk, hogy lehet és szükségszerű ötvözni a hagyományos régi cirkuszt a jövő ” újcirkusz ” stílusával, hisz minden újnak az alapja a hagyományokra épült cirkusz és mindezt megfűszerezzük egy mesés világgal, a Harlequin varázslatos világával, melyben egy titokra is fény derül.

 

Világszámokból nem lesz hiány. Nemzetközi gálaműsorunkban fellépnek, légtornászok, akrobaták, szemfényvesztő illúzionisták, hófehér paripák, oroszlánok, púpos tevék, lámák, zebrák, kecskék és más egzotikus állatok is láthatóak lesznek a porondon.

 

Új szuper műsorunk címe ” A Harlequin titka ” az elmúlt évek legjobb cirkuszműsora, melyet csak az Eötvös Cirkusz képes életre kelteni. Ne hagyja ki! A szórakozás garantált! Minket a név kötelez!

 

A világhírű Eötvös Cirkusz, a Családok cirkusza, 2017-es évadában sok újszerűséggel lepi meg a kedves közönséget!!! Cirkusz új társulatával, Tisztelettel várja a cirkuszt szerető Közönséget! Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Gyerekek! Bízunk, hogy ez évi műsorunk is elnyeri tetszésüket és felejthetetlen élménnyel gazdagodnak.

Ehhez kívánunk Önöknek kellemes szórakozást.

 

Infóvonal: 06 30 401 95 07
Weboldal: www.eotvoscirkusz.com 
Facebook: www.facebook.com/eotvos.eotvos

Még valami...

 

 

Ezt már olvasta!?

Vizsgálják a városligeti tó vizét, amelybe feltehetőleg ismeretlen eredetű mérgező anyag került.

Sok munkát adott az eső

A tűzoltók a reggeli óráktól kezdve 26-szor vonultak ki káresetekhez Veszprém megyében - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Egyre öregebb autók közlekednek a magyar utakon

Két év alatt 13,4-ről 13,9 évre nőtt a forgalomban lévő személyautók átlagéletkora Magyarországon.

Balassagyarmaton és Mátraházán volt szükség erre.

Kollégái felnéznek rá

Vájer Lászlóné 1987 óta dolgozik a veszprémi bölcsődék intézményrendszerében.

Na-Bed