Két holttestet emeltek ki a Balatonból, egy férfit még keresnek

Írta:  MTI október 12 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Balatonedericsnél pedig vízbe esett horgász halt meg, társát még keresik.

Tihanynál hosszabb ideje vízben levő holttestet találtak szerdán, Balatonedericsnél pedig vízbe esett horgász halt meg, társát még keresik - közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője szerda este az MTI-vel. Tar Mihály elmondta: balatonedericsi horgászok jelezték szerda délután a vízimentők központjának, hogy két társuk nem jött ki csónakjukkal a partra. Egyiküket a Balatoni Vízirendészeti Kapitányság munkatársai a vízen lebegve holtan találták meg. A másik férfi után a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának búvárszolgálata jelenleg is kutat, az üres csónakot már megtalálták.

A szóvivő tájékoztatása szerint ezzel egy időben Tihany-Sajkodnál egy horgász látott holttestet lebegni a vízen, a nádas szélén. Az ismeretlen, fürdőruhás, hosszabb ideje vízben levő férfi holttestét a vízimentők kiemelték a Balatonból és a partra vitték.

Ezt már olvasta!?

Egyre fiatalabb korosztály kezdi meg a nyugdíjas korra történő előtakarékoskodást

A most húszas-harmincas éveikben járó fiatalok több mint fele úgy gondolja, hogy pihenés helyett dolgoznia kell nyugdíjas korában.

Megható pillanatok a jótékonysági esten

210 ezer forint gyűlt össze a Kelemen család jótékonysági koncertjén pénteken este a Veszprémi Petőfi Színházban.

Vidám állatos délutánt tartottak

Tíz általános iskolából fogadott gyerekeket a Veszprémi Állatkert pénteken az Állatok Világnapja alkalmából.

Ónos eső érkezik

Tartós, több órás ónos esőre számíthatunk kedden, de még szerdán is eshet. 

Budapest kedden beadta a 2024-es olimpia és paralimpia megrendezésére vonatkozó első pályázati anyagát a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB).

Bakony Média névjegykártya