Közeledik az év vége, így kérjen fizetésemelést

Írta:  8200 Veszprém november 28 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ha úgy érzi, hogy eljött az ideje fizetésemeléshez folyamodni, akkor nem árt előtte felkészülni.

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a saját szakterületünkön mennyit keresnek átlagosan, mivel akkor már ahhoz is tudunk viszonyítani és ez egy jó tárgyalási alap is lehet. Átlagkeresetekkel kapcsolatban az interneten számos oldalt találhatunk, de kiindulópontnak a KSH által készített bruttó átlagkereset is jó lehet.

A fizetésemelés igényléséhez annyi biztos kevés lesz, hogy szükségünk van rá.

Be kell bizonyítani a vezetőnek, hogy megérdemeljük,

ehhez pedig érveket kell felsorakoztatni. Érdemes átgondolni, hogy mivel foglalkozunk, mivel egészült ki a feladatkörünk, kell-e felelősséget vállalni valamiért, esetleg túlteljesítettük az elvártakat. Az azonban biztos nem jó érv, hogy a kollégának magasabb a fizetése, vagy megnőttek a kiadásaink - hívja fel a figyelmet cikkében a cvonline.hu, hozzátéve, érdemes a teljes mondandót előre megtervezni.

Érdemes felkészülni arra az esetre ha pozitívan fogadják a kérelmünket, de a visszautasításra is legyen egy tervünk. Esetleg rákérdezhetünk arra, hogy ha az alapbérünket nem tudják megemelni, van-e lehetőség a jutalékok emelésére. A végén megkérdezhetjük, hogy miért nem engedélyezik a fizetésemelést és mit kell tennünk, elérnünk ahhoz, hogy ez megvalósuljon.  

Ezt már olvasta!?

Vállalkozói sikertörténetek Veszprém megyében

Rendhagyó pódiumbeszélgetés keretében mutatták be a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vállalkozói sikertörténeteket felvonultató kiadványát a napokban.

Sportévnyitó

Kéri Bianka futónő, Kónya Ádám sífutó és a Telekom Veszprém férfi kézilabda csapata voltak a legjobbak 2016-ban.

Félpályás útzár Nemesvámosnál

Kisteherautóval ütközött egy személyautóval a 77-es főúton Nemesvámos térségében, a 3-as kilométernél hétfőn délután.

Rendőrségi foglalkozás a fogyatékkal élőknél

A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója és körzeti megbízottja a Göllesz Viktor Fogyatékos Személyek Nappali Intézményébe látogatott el.

Parkolólezárások Veszprémben

Rendezvény miatt két közterületi parkolót is lezárnak Veszprémben.

Na-Bed