Új óvoda épül Nemesvámoson

Írta:  8200 Veszprém január 16 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az önkormányzat több mint félmilliárd forintból valósítja meg a beruházást.

Egy óvodafejlesztésnek több üzenete is van: azt jelenti, hogy fejlődik a település, növekszik a gyermekek száma, az emberek jól érzik magukat és helyben képzelik el a jövőjüket – hangzott el az új nemesvámosi óvoda ünnepélyes alapkőletételén.

Az önkormányzat több mint félmilliárd forintból valósítja meg a beruházást, amelynek keretében 4 csoportszobából álló létesítmény épül ezer négyzetméter alapterületen.

Az építkezés hamarosan elkezdődik a falu központjában és, ha minden jól megy a 2018/2019-es nevelési év már az új, korszerű létesítményben indulhat el ez év szeptemberében - hangzott el a  tudósításában. 

Ezt már olvasta!?

Megújul az E.on ügyfélkezelési rendszere

A fejlesztésre a gyorsabb kiszolgálás, illetve a korszerűbb és biztonságosabb adatkezelés érdekében van szükség.

Három milliárd forintot kell elkölteni május végégig

Mintegy 2,7 milliárd forint van még a Széchenyi Pihenőkártyákon (SZÉP-kártya) a 2014-es befizetésekből, amelyek felhasználási határideje május 31-én jár le.

Jön a 13. Pannonfíling

 Immár 13. alkalommal rendezik meg a Pannonfíling Mozgóképes Találkozót Veszprémben, ahol újra rengeteg rövidfilmet láthat a közönség.

Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás

Az órákat hajnali 2 órakor 3 órára kell állítani.

Sánta István Csaba jazzportréiból nyílt kiállítás

15 nagyméretű, két és félszer két méteres tablón olyan világhírű jazzművészek portréi láthatók, mint például Charles Lloyd vagy Quincy Jones.

Na-Bed