Márciusban is időben kifizetik a nyugdíjakat

Írta:  MTI március 06 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Sem a nyugdíjkézbesítést, sem más postai feladatot nem akadályoz a miniszterelnöki levelek kézbesítése.

Ezt írta a Magyar Posta Zrt. kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében. A cég ezt arra reagálva közölte, hogy Barabás Richárd, a Párbeszéd szóvivője sajtótájékoztatóján arról beszélt, a kormányfői levelek kiküldésével a kabinet "gyakorlatilag veszélyezteti a posta működőképességét", például azt is veszélybe sodorja, hogy időben kivigyék a nyugdíjakat.

A Magyar Posta közleményében kiemelte: márciusban is a megszokott rendben és időben teljesítik a nyugdíjkifizetéseket. A levelek kézbesítése - írták - jelenleg is zavartalan, a március második felében várható nyugdíjkézbesítéseket semmi sem akadályozza. Az érintett ügyfeleknek márciusban is, az előre meghatározottak szerint, a nyugdíjnaptárakban szereplő napokon kézbesítik a nyugdíjakat.

A miniszterelnöki levelek kiküldéséről azt írták: a Magyar Posta felelősséggel vállalta ezt a megbízást. A leveleket a postások ütemezetten kézbesítik február 26-ától kezdődően országszerte.
A közleményben a zrt. arra kérte az ellenzéki politikusokat, hogy "ne gyártsanak álhíreket, ne használják fel a Magyar Postát politikai kampánycélokra". 

Ezt már olvasta!?

Csökkent az üzemanyagok ára

Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

A magyar lakosság 48 százaléka szívesen indítana saját céget, vagy betársulna egy már meglévő vállalkozáshoz.

Több baleset és szabadtéri tűz is volt az ünnepi hétvégén Veszprém megyében

Ismét elszaporodtak a döntően emberi felelőtlenségből eredeztethető szabadtéri tűzesetek. 

Különös évadzáró

A Kabóca Bábszínház megtartotta évadzáró társulati ülését a napokban. A záróesemény keretében önkéntes munkát végeztek az Állatvédő Egyesület veszprémi telephelyén.

Új helyen az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály

Az Egyetem u. 17. szám alatt álló állami tulajdonú ingatlan közel 450 millió forint összegű hazai forrású támogatásból újult meg.

Na-Bed