Gázcsonk és villanyoszlop törött Nagyvázsonynál

Írta:  8200 Veszprém február 09 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy nyerges vontató kidöntött egy villanyoszlopot, valamint eltört egy gázcsonkot a 77-es számú főút nagyvázsonyi szakaszán kedden kora délután.

A veszprémi hivatásos tűzoltók mellett a helyi katasztrófavédelmi mobil labor vonult a 77-es főút nagyvázsonyi szakaszán történt balesethez, ahol egy nyerges vontató kidöntött egy villanyoszlopot és egy gázcsonk is megrongálódott. A gáz ömlött a szabadba, ezért a gáz- és áramszolgáltató szakembereit értesítették. A tűzoltók a mentési munkálatokat megkezdték, a 77-es főút érintett szakaszát lezárták, a helyszínt biztosítják - tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem.

A rendőrség száz méteres körzetben lezárta a baleset helyszínét, tíz közeli családi házat pedig kiürítettek. A gázszolgáltató szakemberei néhány perc alatt elhárították a hibát, megszűnt a gázszivárgás, a lakók így visszatérhetnek otthonukba. A helyszínen méréseket végzett a katasztrófavédelmi mobil labor, azonban a műszerek nem mutattak veszélyes gázkoncentrációt. A gáz eloszlását segíti a méréseik szerint 36 kilométer/órás sebességgel fújó szél is. Az áramszolgáltató szakemberei áramtalanították a baleset közelében húzódó légvezetéket is. A teherautó vezetője a mentők megállapítása szerint nem sérült meg a balesetben.

 

Ezt már olvasta!?

Gyalogosokat gázoltak a rendőrség előtt

Súlyos sérüléseket szenvedett az a két nő, akiket egy személygépkocsi Veszprém egyik gyalogos-átkelőhelyénél ütött el.

 Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Ezt ígérte a pénteki hivatalos beiktatást követőem elhangzott beszédében Donald Trump, az Egyesült Államok 45. elnöke.

Roma Ki mit tud? Veszprémben

Harmadik alkalommal szervezett roma fiataloknak tehetségkutató versenyt a megyei rendőr-főkapitányság.

Jelentősen emelkedtek az albérletárak Veszprémben

Győr után nálunk a legdrágábbak a bérleti díjak vidéken.

Na-Bed