Gázcsonk és villanyoszlop törött Nagyvázsonynál

Írta:  8200 Veszprém február 09 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy nyerges vontató kidöntött egy villanyoszlopot, valamint eltört egy gázcsonkot a 77-es számú főút nagyvázsonyi szakaszán kedden kora délután.

A veszprémi hivatásos tűzoltók mellett a helyi katasztrófavédelmi mobil labor vonult a 77-es főút nagyvázsonyi szakaszán történt balesethez, ahol egy nyerges vontató kidöntött egy villanyoszlopot és egy gázcsonk is megrongálódott. A gáz ömlött a szabadba, ezért a gáz- és áramszolgáltató szakembereit értesítették. A tűzoltók a mentési munkálatokat megkezdték, a 77-es főút érintett szakaszát lezárták, a helyszínt biztosítják - tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem.

A rendőrség száz méteres körzetben lezárta a baleset helyszínét, tíz közeli családi házat pedig kiürítettek. A gázszolgáltató szakemberei néhány perc alatt elhárították a hibát, megszűnt a gázszivárgás, a lakók így visszatérhetnek otthonukba. A helyszínen méréseket végzett a katasztrófavédelmi mobil labor, azonban a műszerek nem mutattak veszélyes gázkoncentrációt. A gáz eloszlását segíti a méréseik szerint 36 kilométer/órás sebességgel fújó szél is. Az áramszolgáltató szakemberei áramtalanították a baleset közelében húzódó légvezetéket is. A teherautó vezetője a mentők megállapítása szerint nem sérült meg a balesetben.

 

Ezt már olvasta!?

Újra Fiatalok Napja

Idén is megrendezik a Fiatalok Napját. Szeptember 15-én, pénteken délutántól várják a kikapcsolódni vágyókat a Veszprém Arénához.

Vigadtak a kádártaiak

Gazdag programokkal telt a vigasságok napja Kádártán, szombaton, valamint az is kiderült, Kanyár Judit munkásságát ismerték el Dévai Bíró Mátyás díjjal.

A járdán ütötte el a gyalogost

A 48 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. 

Közlekedési családi vetélkedőn vettek részt

Tizenhárom család vett részt a megmérettetésben és küzdött meg az országos versenybe jutás lehetőségéért.

Kvótareferendum: október 2-ra írták ki a népszavazást

Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden.

Na-Bed