A Tesco visszahívta saját márkás 200 grammos kiszerelésű mazsola termékét

Írta:  MTI január 06 2021 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A határérték feletti növényvédőszer-maradékot tartalmaz.

A Tesco-Global Zrt. visszahívta és a forgalomból is kivonta saját márkás 200 grammos kiszerelésű TS SZULTÁN MAZSOLA elnevezésű termékét, mert az határérték feletti növényvédőszer-maradékot tartalmaz - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-vel.

A Tesco tájékoztatása szerint a terméket bármely áruházban, a blokk bemutatásának hiányában is visszaveszik, és a teljes vételárat visszatérítik.

A Nébih kéri, hogy aki vásárolt a 2021 június minőségmegőrzési idővel, illetve L201683V7401 tételazonosítóval rendelkező termékből, az ne fogyassza el.

Ezt már olvasta!?

Új utakon a megyében

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. csak ebben az évben közel 70 kilométer utat korszerűsít megyeszerte.

Jövőre három szombaton kell dolgozni

Három szombaton kell jövőre dolgozni - derül ki a pénzügyminiszter rendeletéből, amelyben meghatározza a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendet.

Új CT a kórházban

Új komputertomográf állhatott munkába a veszprémi kórházban. A közel 300 millió forintos készülék a legkorszerűbb technológiával működik.

A rendezőasszisztens a színész és a rendező közötti villámhárító

Második alkalommal „nyitott ki” a Petőfi Szalon. A havonta jelentkező sorozat részeként a nézők számára láthatatlan a színház számára nélkülözhetetlen színházi szakmák mutatkoznak be.

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A balatonalmádi rendőrök cserbenhagyás miatt indítottak eljárást egy Balatonakarattya külterületén történt baleset kapcsán, várják a szemtanúk jelentkezését.

Bakony Média névjegykártya