Országszerte ellenőrizték az autósokat a rendőrök

Írta:  MTI március 29 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Alkoholmérgezéssel senkit nem kellett idén kórházba vinni az ünnepek alatt.

Húsvétkor országszerte ellenőrizték az autósokat a rendőrök - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában, ahol arról is beszámoltak, hogy alkoholmérgezéssel senkit nem kellett idén kórházba vinni.

A rendőrségi akció célja az ittas vezetők kiszűrése volt. Az összes megállított sofőrrel megfújatták a szondát, a tapasztalatok szerint ugyanis húsvétkor kétszer annyian vezetnek ittasan, mint máskor. Néhány helyen a csomagtartók tartalmát is átvizsgálták a rendőrök.

 

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére azt közölte, hogy az ellenőrzésekről szóló összesített adatokat kedden teszik közzé.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az M1 aktuális csatornának úgy nyilatkozott, hogy idén hétfőn kora estig senkit nem kellett alkoholmérgezéssel kórházba vinni. A húsvét azonban nem volt eseménytelen a mentősök számára: csak az elmúlt napban több mint 2500 riasztást kaptak - hangzott el a tudósításban. 

Ezt már olvasta!?

56-os Emlékév

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 60 éves évfordulóját kiemelt ünnepként kezeli Magyarország és ezzel együtt Veszprém is.

A járatok 100 százalékos gomborkaolajat használnak majd.

Láma lány érkezett az állatkertbe

Szemmel láthatóan beilleszkedett a csapatba és jól érzi magát az új helyén.

Műsorváltozással kezdődik a fesztivál

Ma kezdődik és 10 napon keresztül 30 borász és 30 koncert várja a kikapcsolódni vágyókat a Rozé, Rizling és Jazz Napok. 

Jelentős megtakarítást eredményez a felújítás

A Csolnoky Ferenc Kórház mintegy 204 millió forint támogatást nyert korszerű villamosenergia termelő napelem rendszer telepítésére.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika