80 milliárdot ad a kormány bölcsődék, óvodák korszerűsítésére

Írta:  MTI március 31 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A bölcsődei, óvodai helyek számának növelése mellett cél az ellátás minőségének javítása, a szolgáltatások fejlesztése is.

Nyolcvanmilliárd forintot fordít a kormány idén bölcsődék, óvodák korszerűsítésére - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter csütörtökön Budapesten.

Varga Mihály egy III. kerületi óvodában tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a támogatás célja, hogy segítse a kisgyermekesek munkába állását, támogassa a családokat, javítsa a kisgyermekek esélyegyenlőségét.
Hangsúlyozta, hogy a bölcsődei, óvodai helyek számának növelése mellett cél az ellátás minőségének javítása, a szolgáltatások fejlesztése is. A kormány költségvetési és uniós forrásokat összevonva teremti meg a program fedezetét - tette hozzá a miniszter. 

Ezt már olvasta!?

Jelentősen nő a bankkártya-elfogadóhelyek száma

Mindez a kormány modern elektronikus fizetési módok elterjedését célzó programjának segítségével jön létre - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium szombaton az MTI-vel.

Több eljárás indult pirotechnikai eszközök miatt

Egy hatéves gyermek is megsérült.

Az üzleti és a civil szféra találkozása

Az önkormányzatok, a civil szféra és az üzleti élet képviselői találkoztak a társadalmi felelősségvállalás jegyében a holland nagykövetség szervezésében csütörtökön a Hangvillában.

Társulatok találkozási pontja

Harmadik alkalommal rendezik meg a Veszprémi Egyetemi Színpadi Találkozót 2018. november 13–18. között. 

A Balaton messze az ország legbiztonságosabb természetes vize

A fulladások száma harmadára csökkent tavalyhoz képest.

Na-Bed