Taxis demonstráció a fővárosban MTI Fotó: Máthé Zoltán

Taxis demonstráció a fővárosban

Írta:  MTI április 26 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Útlezárások várhatók ma Budapest belvárosában a taxis szervezetek demonstrációja miatt - közölte az MTI-vel a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A résztvevők reggel 8 és 9 óra között a Hősök terén gyülekeznek, ahonnan a Hősök tere-Dózsa György út-Thököly út-Rákóczi út-Erzsébet körút-Teréz körút-Oktogon-Andrássy út-József Attila utca-Széchényi István tér-Lánchíd-Clark Ádám tér-Fő utca-Bem rakpart-Batthyány tér-Fő utca-Clark Ádám tér-Lánchíd útvonalon jutnak el a Széchényi István térig. 

A BKK közlése szerint amennyiben a résztvevők létszáma indokolja, a demonstráció útvonalát lezárják. Tájékoztatást a kozut.bkkinfo.hu oldalon, illetve a társaság Facebook-oldalán adnak. Nagyobb lezárások esetén a 16-os busz ideiglenesen az Erzsébet hídon, míg a 105-ös busz a Margit hídon át, módosított útvonalon közlekedik. 

A taxisok az Uber személyszállító szolgáltatás ellen tüntetnek. 

Ezt már olvasta!?

Az országon átvonuló vihar miatt már kedd reggelig számos bejelentés érkezett a katasztrófavédelemhez.

Válogatás száz év képeiből

Hosszú ideje gyűjti az archív fotókat a fortepan.hu, most azonban a közösségi oldalon jött össze egy csokor, időutazásra alkalmas felvétel. 

Arra szolgáltató azt kéri, az érintettek az úthasználati jogosultságot elővételben vegyék meg.

A biztonságos közlekedésre tanítja az óvodásokat a rendőrségi robot

Óvodások találkozhattak először a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság új eszközével.

Udvardy György a Veszprémi Főegyházmegye érseke

2019. július 12-én Őszentsége Ferenc pápa Udvardy György pécsi megyéspüspököt a Veszprémi Főegyházmegye érsekévé nevezte ki.

Na-Bed