Díjazták a Veszprém Televízió műsorát

Írta:  8200 Veszprém május 31 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Tematikus magazin kategóriában Helyi Érték díj 2. helyezést ért el a Veszprém Televízió Üzleti Negyed című gazdasági műsora.

A 75 televíziót tömörítő Helyi Televíziók Országos Egyesülete az elmúlt héten Szegeden tartotta hagyományos tavaszi találkozóját, ahol a Helyi Érték Díj pályázatának díjait is átadták. A Helyi Érték Díj egyik legfőbb célja, hogy a helyi televíziók is megmérettessék magukat, egész éves teljesítményüket. A beérkezett pályaműveket független, neves szakemberekből álló 3 fős zsűri értékelte - számolt be róla a .

Helyi Televíziók Országos Egyesülete idén három kategóriában írt ki pályázatot. A híradók mellett tematikus magazin műsorokkal, valamint dokumentumfilmekkel versenyeztek a helyi televíziós műhelyek. A Veszprém Televízió által a helyi televíziók anyagaiból készített Üzleti Negyed című gazdasági magazin unikum volt a kategória kulturális túlsúlyú mezőnyében.

Az együttes műsorkészítés jól kihasználja a szinergiákat, és színvonalasan mutatja be a helyi gazdaság szereplőit - hangzott el az értékelésben. A Helyi Érték Díjat Balogh István, a magazin egyik alkotó munkatársa vette át a Szegeden rendezett díjkiosztó gálán. 

Ezt már olvasta!?

Múzeumok csillagfényben

2018 nyarán a Laczkó Dezső Múzeum kiállítóhelyei négy alkalommal hosszított nyitva tartással várják látogatóikat.

Befektetőbarát település lett Veszprém

Lezárult a Nemzeti Befektetési Ügynökség Befektetőbarát Település Programja, amelyet Veszprém MJV is sikeresen teljesített.

Ez nem egy végleges elismerés, hanem egy megelőlegezett bizalom

Ötödik alkalommal kereste Veszprém hőseit a Városi Nyilvánosságért Alapítvány.

Csoportos rablás a veszprémi éjszakában

Ön is járt már itt, ahol hárman támadtak egy emberre szerda hajnalban, rugdosták, majd elvitték a táskáját. 

A Világ a mi szemünkkel

Ezzel a címmel nyílik fotókiállítás a Veszprémi Petőfi Színházban 2016. november 9-én,  szerdán 17 órakor, az Éltes Mátyás Alapítvány szervezésében.

Na-Bed