Díjazták a Veszprém Televízió műsorát

Írta:  8200 Veszprém május 31 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Tematikus magazin kategóriában Helyi Érték díj 2. helyezést ért el a Veszprém Televízió Üzleti Negyed című gazdasági műsora.

A 75 televíziót tömörítő Helyi Televíziók Országos Egyesülete az elmúlt héten Szegeden tartotta hagyományos tavaszi találkozóját, ahol a Helyi Érték Díj pályázatának díjait is átadták. A Helyi Érték Díj egyik legfőbb célja, hogy a helyi televíziók is megmérettessék magukat, egész éves teljesítményüket. A beérkezett pályaműveket független, neves szakemberekből álló 3 fős zsűri értékelte - számolt be róla a .

Helyi Televíziók Országos Egyesülete idén három kategóriában írt ki pályázatot. A híradók mellett tematikus magazin műsorokkal, valamint dokumentumfilmekkel versenyeztek a helyi televíziós műhelyek. A Veszprém Televízió által a helyi televíziók anyagaiból készített Üzleti Negyed című gazdasági magazin unikum volt a kategória kulturális túlsúlyú mezőnyében.

Az együttes műsorkészítés jól kihasználja a szinergiákat, és színvonalasan mutatja be a helyi gazdaság szereplőit - hangzott el az értékelésben. A Helyi Érték Díjat Balogh István, a magazin egyik alkotó munkatársa vette át a Szegeden rendezett díjkiosztó gálán. 

Ezt már olvasta!?

Több hétig is eltarthat a tavaszi fáradtság

Több hétig is eltarthat a tavaszi fáradtság Pintér Ferenc meteogyógyász szerint, amit az erős hőmérséklet-különbség és a megemelkedett UV-sugárzás tovább súlyosbíthat.

Prevenciós délután Gyulafirátóton

Az idős korosztály tagjai álltak a program fókuszában.

Emelkedik az idei sörfogyasztás, de még nem döntött csúcsot

A meleg nyár máris érezteti hatását a magyar sörpiacon.

Rajtra kész Magyarország legnagyobb kézilabda-fesztiválja

15 ország 103 csapatával idén már a 22. alkalommal rendezik meg a Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivált 2018. augusztus 12-18. között.

Természetközeli kertstílus az élhetőbb városért

Pontosan mit jelent ez Veszprémben? Fajgazdagság, fenntarthatóság, hosszú életű növényi életközösségek, búvóhely és táplálékforrás a kisállatoknak.

Na-Bed