Díjazták a Veszprém Televízió műsorát

Írta:  8200 Veszprém május 31 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Tematikus magazin kategóriában Helyi Érték díj 2. helyezést ért el a Veszprém Televízió Üzleti Negyed című gazdasági műsora.

A 75 televíziót tömörítő Helyi Televíziók Országos Egyesülete az elmúlt héten Szegeden tartotta hagyományos tavaszi találkozóját, ahol a Helyi Érték Díj pályázatának díjait is átadták. A Helyi Érték Díj egyik legfőbb célja, hogy a helyi televíziók is megmérettessék magukat, egész éves teljesítményüket. A beérkezett pályaműveket független, neves szakemberekből álló 3 fős zsűri értékelte - számolt be róla a .

Helyi Televíziók Országos Egyesülete idén három kategóriában írt ki pályázatot. A híradók mellett tematikus magazin műsorokkal, valamint dokumentumfilmekkel versenyeztek a helyi televíziós műhelyek. A Veszprém Televízió által a helyi televíziók anyagaiból készített Üzleti Negyed című gazdasági magazin unikum volt a kategória kulturális túlsúlyú mezőnyében.

Az együttes műsorkészítés jól kihasználja a szinergiákat, és színvonalasan mutatja be a helyi gazdaság szereplőit - hangzott el az értékelésben. A Helyi Érték Díjat Balogh István, a magazin egyik alkotó munkatársa vette át a Szegeden rendezett díjkiosztó gálán. 

Ezt már olvasta!?

A hétvégén átmenetileg szárazabbra fordul az időjárás.

Már vasárnap is csökkent a fogyasztás

A tavaszi óraátállítás után már vasárnap csökkent a villamosenergia-fogyasztás a szombatihoz képest.

Az első cigarettát elszívók kétharmada naponta rá fog gyújtani

Az első cigarettát elszívók kétharmada naponta rá fog gyújtani, ha csak ideiglenesen is - állapította meg egy új tanulmány.

Csökken az üzemanyagok ára

A Mol bruttó 3 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn.

December 24-én az üzletek legkésőbb 14 óráig lehetnek nyitva

A kereskedők dönthetnek arról is, hogy korábban zárnak, vagy ki sem nyitnak.

Na-Bed