Díjazták a Veszprém Televízió műsorát

Írta:  8200 Veszprém május 31 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Tematikus magazin kategóriában Helyi Érték díj 2. helyezést ért el a Veszprém Televízió Üzleti Negyed című gazdasági műsora.

A 75 televíziót tömörítő Helyi Televíziók Országos Egyesülete az elmúlt héten Szegeden tartotta hagyományos tavaszi találkozóját, ahol a Helyi Érték Díj pályázatának díjait is átadták. A Helyi Érték Díj egyik legfőbb célja, hogy a helyi televíziók is megmérettessék magukat, egész éves teljesítményüket. A beérkezett pályaműveket független, neves szakemberekből álló 3 fős zsűri értékelte - számolt be róla a .

Helyi Televíziók Országos Egyesülete idén három kategóriában írt ki pályázatot. A híradók mellett tematikus magazin műsorokkal, valamint dokumentumfilmekkel versenyeztek a helyi televíziós műhelyek. A Veszprém Televízió által a helyi televíziók anyagaiból készített Üzleti Negyed című gazdasági magazin unikum volt a kategória kulturális túlsúlyú mezőnyében.

Az együttes műsorkészítés jól kihasználja a szinergiákat, és színvonalasan mutatja be a helyi gazdaság szereplőit - hangzott el az értékelésben. A Helyi Érték Díjat Balogh István, a magazin egyik alkotó munkatársa vette át a Szegeden rendezett díjkiosztó gálán. 

Ezt már olvasta!?

Eső, havas eső, viharos szél vár ránk a következő napokban

Viharos szél, eső, de havas eső, a magasban havazás is lehet a hét közepén. 

Rendőrségi információs pont a Cholnoky-n

A megújult Cholnoky-lakótelepi könyvtár havi 15 órában rendőrségi információs pontként is funkcionál. 

Megkezdődött az influenza-oltóanyagok kiszállítása a Veszprém megyei háziorvosokhoz

A védőoltást érdemes még a járványok megkezdődése előtt beadatni, mivel a teljes védettség kialakulása 14 napig tart.

Véleményezze Veszprém közlekedését!

Mennyire elégedett a közlekedési feltételekkel Veszprémben? Többek között erre is választ adhatunk és csak néhány kattintás kell hozzá.

Könnyebb sérüléssel megúszta

Az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Na-Bed