Péntektől vonatpótló buszok járnak Székesfehérvár és Veszprém között

Írta:  MTI június 01 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Vonatpótló buszok járnak egy héten át Székesfehérvár és Veszprém között pályakarbantartás miatt. Jelentősen módosul a menetrend is. 

A Budapest-Székesfehérvár-Veszprém-Szombathely vonalon ezzel együtt módosított menetrend lép életbe - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel. Urbán Attila tájékoztatása szerint a vágányzár ideje alatt Budapest és Székesfehérvár között nem járnak azok a gyorsvonatok, amelyek Veszprémig, Szombathelyig vagy Zalaegerszegig szállítanák az utasokat, továbbá a Ljubljanáig közlekedő Citadella nemzetközi gyorsvonatot is törlik a menetrendből. Ezek helyett a Budapest-Székesfehérvár viszonylatú vonatokkal lehet utazni.

Székesfehérváron átszállási lehetőséget biztosítanak a Veszprém felé továbbinduló vonatpótlókhoz. A zalaegerszegi Göcsej InterCity huszonöt perccel korábban indul a Budapest és Székesfehérvár közötti állomásokról, amelyekről ugyancsak lehet majd csatlakozni a Veszprémbe tartó pótlóbuszokhoz - olvasható a közleményben.

Ezt már olvasta!?

Már most itt van a kémények karbantartásának ideje

Még javában tart a nyár, azonban célszerű a kémények ellenőrzését már most elvégeztetni, hogy ne az utolsó pillanatra, a fűtési szezon kezdetére maradjon ez a valóban életbevágóan fontos tevékenység.

Dánia hétfőn visszaállította a határellenőrzést a dán-német határon.

Melléképület égett Szentkirályszabadján

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű, lakóépületként használt melléképület hétfő este a Veszprém megyei Szentkirályszabadja Ady Endre utcájában.

Közlekedési tanácsok a balesetmentes tavasz érdekében

A téli időjárási viszonyok elmúltával megváltoznak a közlekedés feltételei - hívja fel a figyelmet a rendőrség.

Kétezer ember hiányzik a megyei munkaerőpiacról

Ismét reflektorfénybe állította a megye gazdaságát a TOP100+200 kiadvány, amely a fejlesztési irányokra is rávilágított.

Na-Bed