Péntektől vonatpótló buszok járnak Székesfehérvár és Veszprém között

Írta:  MTI június 01 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Vonatpótló buszok járnak egy héten át Székesfehérvár és Veszprém között pályakarbantartás miatt. Jelentősen módosul a menetrend is. 

A Budapest-Székesfehérvár-Veszprém-Szombathely vonalon ezzel együtt módosított menetrend lép életbe - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel. Urbán Attila tájékoztatása szerint a vágányzár ideje alatt Budapest és Székesfehérvár között nem járnak azok a gyorsvonatok, amelyek Veszprémig, Szombathelyig vagy Zalaegerszegig szállítanák az utasokat, továbbá a Ljubljanáig közlekedő Citadella nemzetközi gyorsvonatot is törlik a menetrendből. Ezek helyett a Budapest-Székesfehérvár viszonylatú vonatokkal lehet utazni.

Székesfehérváron átszállási lehetőséget biztosítanak a Veszprém felé továbbinduló vonatpótlókhoz. A zalaegerszegi Göcsej InterCity huszonöt perccel korábban indul a Budapest és Székesfehérvár közötti állomásokról, amelyekről ugyancsak lehet majd csatlakozni a Veszprémbe tartó pótlóbuszokhoz - olvasható a közleményben.

Ezt már olvasta!?

Télen is biztonságban az utakon

Esti közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak a veszprémi rendőrök a napokban.

Jelentős forgalomkorlátozás lesz szombaton Veszprémben

Demonstráció miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra számítsanak szombaton Veszprémben.

Megújult a központi kollégium

Összesen 200 millió forintos pályázati forrásból szépült meg a Veszprémi Tankerület két intézménye, a központi középiskolai kollégium és a Bárczi Gusztáv speciális iskola. 

A rendőrség felé menekült a késes rabló

A dohányboltban dolgozó sikítása hamar elkergette a kapucnis férfit.

Mikor hívhatjuk a 112-t?

A veszprémi rendőrök diákoknak tartottak oktatást a segélyhívások megfelelő technikájáról, hogy mikor, miért, hogyan kell segítséget hívni és kérni.

Na-Bed