Így szép megöregedni

Írta:  8200 Veszprém június 04 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ötödik alkalommal rendezték meg a Veszprémi Veterán Motoros Találkozót az aréna parkolójában szombaton.

Mintegy 180 motor regisztrált az eseményre, ami azt mutatja, egyre népszerűbb a Veszprémi Motoros Egyesület rendezvénye. A legrégebbi jármű egy 1943-as BMW75-ös motort volt idén, de ezen kívül is számos ritkasággal találkozhatott a nagy számú nézősereg - tudtuk meg a szervezőktől.


A legöregebb motor ez a BMW volt.
A képre kattintva galéria nyílik

 

A hagyományoknak megfelelően alkatrész börzét is tartottak, illetve a Balatonalmádiból rajtoló Balaton Classic versenyzői is megfordultak a helyszínen, valamint nem maradhatott el a motoros felvonulás sem, így Veszprém több pontján is megcsodálhatták a járgányokat.  

 

 

 

Ezt már olvasta!?

Csökkentett adóterhek, biztonságos költségvetés

Idén 45 millió forinttal több marad a veszprémi vállalkozásoknál, családoknál.

A március 15-i demonstrációjukon felszólították a kormányfőt és az államfőt, hogy kérjenek bocsánatot "az elmúlt hat évben megalázott pedagógusoktól."

Virsliket és bejgliket vizsgált a hatóság

A 19-féle mintavételezett virsli közül 5-féle termék esetében merült fel kifogás. A vizsgált 8-féle bejgli esetében valamennyi megfelelt az élelmiszerkönyvben meghatározott jellemzőknek.

Közösen keresték fel a nyugdíjasokat

A Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója elkísérte a Cholnoky lakótelepen kézbesítő postást a körútjára kedden.

Csökken a gázolaj ára

Csökkenti bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benzin ára nem változik.

Na-Bed