Így szép megöregedni

Írta:  8200 Veszprém június 04 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ötödik alkalommal rendezték meg a Veszprémi Veterán Motoros Találkozót az aréna parkolójában szombaton.

Mintegy 180 motor regisztrált az eseményre, ami azt mutatja, egyre népszerűbb a Veszprémi Motoros Egyesület rendezvénye. A legrégebbi jármű egy 1943-as BMW75-ös motort volt idén, de ezen kívül is számos ritkasággal találkozhatott a nagy számú nézősereg - tudtuk meg a szervezőktől.


A legöregebb motor ez a BMW volt.
A képre kattintva galéria nyílik

 

A hagyományoknak megfelelően alkatrész börzét is tartottak, illetve a Balatonalmádiból rajtoló Balaton Classic versenyzői is megfordultak a helyszínen, valamint nem maradhatott el a motoros felvonulás sem, így Veszprém több pontján is megcsodálhatták a járgányokat.  

 

 

 

Ezt már olvasta!?

Indul a fűnyírási szezon

Gyorsabb és hatékonyabb lesz a parkgondozás Veszprémben.

Utcatárlat fogadta a belvárosban sétálókat

A Laczkó Dezső Múzeum képzőművészeti gyűjteményének néhány ritkán látott darabját lehetett megtekinteni szombaton a Kossuth utcán.

A balatoni kerékpáros turizmust 1,2 milliárd forintból fejlesztik

A forrás harmadát a 206 kilométeres balatoni bringakörön túl 600 kilométernyi új kerékpáros útvonal kijelölésére fordítják.

Négymillió emberről veszik le a terhet a szja-bevallás elkészítésével

Az ügyfélkapuval rendelkezők március 15. után nézhetik meg webes felületen az adóhivatal által elkészített szja-bevallási tervezetet.

Hebling Ernő az év rendőre

Hebling Ernő a Bűnügyi Osztály Vagyon- és Gazdaságvédelmi Alosztályának vezetőjeként elévülhetetlen érdemeket szerzett a bűnügy szakterületén.

Na-Bed