Biztonságban vannak gyermekeink veszpremtv.hu

Biztonságban vannak gyermekeink

Írta:  Veszprém TV június 18 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Kozmáné Véghelyi Éva és Sándor Ferencné kapott oklevelet kiemelkedő munkájáért a Védőnők napja rendezvényén Veszprémben.

A városlakóknak óriási szüksége van arra a munkára melyet a védőnők végzenek – mondta beszédében Porga Gyula polgármester pénteken, hozzátéve, ma nemcsak a kitüntetetteket, hanem a szakma minden dolgozóját ünnepeljük. Mint mondta, "nem elégséges az önök munkájához, hogy kitűnő szakmai tapasztalattal rendelkeznek, hanem akkor tudják igazán magas szinten végezni a hivatásukat, ha emberként is megfelelnek. A gyermek korosztályunk biztonságban van Veszprémben és a megyében" - húzta alá a polgármester.

Magyarországon a Védőnők napján június 13-án ünnepeljük. Veszprém megyében 2009 óta már hagypományosan rendezik meg ezt az eseményt. A díjak átadásán kívül szakmai napot is tartanak és ünepi műsorral emlékeznek meg a védőnőkről - számolt be róla a .

Ezt már olvasta!?

Lejárt a diákigazolványa? Ez fontos lehet!

Ha a volt diák nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el, akkor december 16-tól egészségügyi szolgáltatási járulékot kell fizetnie.

Két hétre bezárt a Fricska

Nem önszántukból mentek pihenőre. Közösségi oldalukon osztották meg, hogy miért kellett bezárni Veszrém egyik kedvenc helyét.

Elmerültek a hulladékba a dózsás gyerekek

A fiatalok egy környezettudatosságra nevelő program részeseként ismerhették meg a hulladékgazdálkodás alapjait.

Csökken az üzemanyagok ára

Nagyot zuhany az üzemanyagok ára szerdán, tartson ki addig, aki tud.

Hógömbben hangoldóhatunk az ünnepekre

Egy óriási "hógömb" épült az Óváros térre, amely számos programnak ad otthont a következő napokban.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika