Biztonságban vannak gyermekeink veszpremtv.hu

Biztonságban vannak gyermekeink

Írta:  Veszprém TV június 18 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Kozmáné Véghelyi Éva és Sándor Ferencné kapott oklevelet kiemelkedő munkájáért a Védőnők napja rendezvényén Veszprémben.

A városlakóknak óriási szüksége van arra a munkára melyet a védőnők végzenek – mondta beszédében Porga Gyula polgármester pénteken, hozzátéve, ma nemcsak a kitüntetetteket, hanem a szakma minden dolgozóját ünnepeljük. Mint mondta, "nem elégséges az önök munkájához, hogy kitűnő szakmai tapasztalattal rendelkeznek, hanem akkor tudják igazán magas szinten végezni a hivatásukat, ha emberként is megfelelnek. A gyermek korosztályunk biztonságban van Veszprémben és a megyében" - húzta alá a polgármester.

Magyarországon a Védőnők napján június 13-án ünnepeljük. Veszprém megyében 2009 óta már hagypományosan rendezik meg ezt az eseményt. A díjak átadásán kívül szakmai napot is tartanak és ünepi műsorral emlékeznek meg a védőnőkről - számolt be róla a .

Ezt már olvasta!?

Karácsony előtt a teljes honvédségi állománynak egységesen nettó 42 ezer forintnyi utalványt adnak.

Közel fél évszázados barátság

Veszprém és az észt Tartu város polgármesterei testvérvárosi megállapodásuk 45 éves évfordulója alkalmából jubileumi záradékkal erősítették meg együttműködésüket.

A szakemberek kisebb hiányosságot főleg a tápérték jelölésénél találtak.

Már megcsodálhatók a zebracsikók

Két új taggal bővült a Veszprémi Állatkert zebra csapata.

Az elmúlt 218 év legmelegebb áprilisán vagyunk túl

Az országos átlaghőmérséklet 16 fok körül alakult, amely még májusban is magasnak számítana.

Na-Bed