Véradó napot tartanak a Tescóban

Írta:  8200 Veszprém július 14 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

24. alkalommal hirdeti meg az Országos Tesco Véradó Napokat a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat együttműködésével az áruház július 15-én.

Pénteken 1 budapesti és 16 vidéki hipermarketben adhatnak vért az áruházlánc üzleteibe betérő vásárlók. Veszprémben a nagy Tesco csatlakozott az akcióhoz a Külső-Kádártai úton.

A Tesco 208 magyarországi áruházában hetente átlagosan 3 millió vásárlót szolgál ki friss élelmiszerrel. Társadalmi szerepvállalásában a helyi közösségek fejlesztésére, támogatására helyezi a hangsúlyt. Kiemelt figyelmet fordít három fő területre: az egészséges életmód népszerűsítésére, az élelmiszerpazarlás csökkentésére, valamint a fiatalok fejlődési, tanulási lehetőségeinek bővítésére.

Ezt már olvasta!?

Hatályba lép az a kormányrendelet, amely rögzíti a fizetésiszámla-váltás feltételeit és határidőit. 

Tendert írtak ki az új völgyhíd tervezésére

A veszprémi új völgyhíd tervezésére írt ki nyílt tendert a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. a Közbeszerzési Értesítőben.

Ízelítő a veszprémi piac áraiból

Az őstermelők 63 asztalon zöldséget, gyümölcsöt, savanyúságot, tojást, mézet, gombát, erdei termékeket, lekvárt, vágott baromfit, füstölt árut, tejtermékeket árulnak.

Megújul a Szilágyi iskola

A kivitelező tavaly ősszel kezdte meg a munkát a 160 éves épületben.

Emelkedik az üzemanyagok ára

A Mol bruttó 5-5 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Na-Bed