Véradó napot tartanak a Tescóban

Írta:  8200 Veszprém július 14 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

24. alkalommal hirdeti meg az Országos Tesco Véradó Napokat a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat együttműködésével az áruház július 15-én.

Pénteken 1 budapesti és 16 vidéki hipermarketben adhatnak vért az áruházlánc üzleteibe betérő vásárlók. Veszprémben a nagy Tesco csatlakozott az akcióhoz a Külső-Kádártai úton.

A Tesco 208 magyarországi áruházában hetente átlagosan 3 millió vásárlót szolgál ki friss élelmiszerrel. Társadalmi szerepvállalásában a helyi közösségek fejlesztésére, támogatására helyezi a hangsúlyt. Kiemelt figyelmet fordít három fő területre: az egészséges életmód népszerűsítésére, az élelmiszerpazarlás csökkentésére, valamint a fiatalok fejlődési, tanulási lehetőségeinek bővítésére.

Ezt már olvasta!?

Életének 76. évében váratlanul elhunyt Benkó Sándor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, klarinétos, a Benkó Dixieland Band alapítója.

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán páros mozi belépőket nyerhetnek.

Az ország nagy részén az időjárás nehezíti a közlekedést

Az ország nagy részén a téli időjárás nehezíti a közlekedést - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője kedden, kevéssel reggel nyolc óra előtt az MTI-t.

Készek újabb munkabeszüntetésre a munkavállalók

A Tesco dolgozói elszántak, kitartanak a követelések mellett, akár további sztrájkot is hajlandók folytatni.

Meghosszabbították a hőségriasztást

Vasárnap éjfélig meghosszabbította az ország egész területére kiadott hőségriasztást az országos tisztifőorvos.

Na-Bed