Véradó napot tartanak a Tescóban

Írta:  8200 Veszprém július 14 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

24. alkalommal hirdeti meg az Országos Tesco Véradó Napokat a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat együttműködésével az áruház július 15-én.

Pénteken 1 budapesti és 16 vidéki hipermarketben adhatnak vért az áruházlánc üzleteibe betérő vásárlók. Veszprémben a nagy Tesco csatlakozott az akcióhoz a Külső-Kádártai úton.

A Tesco 208 magyarországi áruházában hetente átlagosan 3 millió vásárlót szolgál ki friss élelmiszerrel. Társadalmi szerepvállalásában a helyi közösségek fejlesztésére, támogatására helyezi a hangsúlyt. Kiemelt figyelmet fordít három fő területre: az egészséges életmód népszerűsítésére, az élelmiszerpazarlás csökkentésére, valamint a fiatalok fejlődési, tanulási lehetőségeinek bővítésére.

Ezt már olvasta!?

Vegyes ármozgás a kutakon

A benzinesek jártak jól.

Díjazták az év legjobb szálláshelyeit

Kiosztották az Év szállása 2015 verseny díjait: több mint 300 ezer vendégértékelés és 60 ezer szavazat, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján az idén a négycsillagos superior Hotel Kapitány Sümeg vehette át az Év Szállásának járó elismerést - közölte a versenyt elindító Szallas.hu portál az MTI-vel csütörtökön.

Civil egyesületek ünnepe

10. alkalommal rendezték meg a civil napot Veszprémben, ahol a város civil szervezetei mutatkoztak be a helyieknek.

Rendőrségi évértékelő

Eredményes és sikeres volt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tavalyi tevékenysége.

A legkedvezőbb gazdasági és vállalkozási környezet megteremtése a cél

Veszprém a legvonzóbb hazai befektetői célponttá kíván válni, a hazai és külföldi vállalkozások számára – hangzott el a napokban tartott Veszprémi Üzleti Fórumon.

Na-Bed