Megújul a foci pálya Kép: veszpremtv.hu

Megújul a foci pálya

Írta:  8200 Veszprém július 15 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az NB III-ba feljutó Veszprém Ajkán játssza hazai mérkőzéseit a szezon elején.

Augusztus 6-án kezdődik a labdarúgó NB III-ban a pontvadászat. A csoport újonca, a Veszprém készül a rajtra, de az már biztos, hogy az első néhány otthoni mérkőzéseit nem tudja hazai pályán játszani a csapat, jelenleg felújítják a létesítményt - derült ki a  tudósításából. Elhangzott, legutóbb 1988-ban igyekeztek rendbetenni az ősgyepet.  

Fülöp Tamás, a kivitelező cég vezetője közlése szerint először a megfelelő locsolórendszer kiépítése lesz a feladat. A szokásos 24 fejes helyett azonban 35 fejeset alakítanak ki, ami alkalmas lehet arra, hogy később egy stadiont is kiszolgáljon. A második ütemben kijavítják a pálya hibáit, kiegyenlítik a felületet, pótolják a gyepet. A munkálatok mintegy 11 millió forintba kerülnek -

A tervek szerint a pálya hat hét múlva lesz alkalmas a játékra, addig a Veszprém Ajkán rendezi hazai mérkőzéseit.
 

Ezt már olvasta!?

Öt éve a táncművészetért

A hagyományokhoz híven idén is március első hétvégéjén rendezik meg, az immár ötödik születésnapját ünneplő Connector Táncfesztivált Veszprémben.

Már vasárnap is csökkent a fogyasztás

A tavaszi óraátállítás után már vasárnap csökkent a villamosenergia-fogyasztás a szombatihoz képest.

Csendes, szorgalmas orvos
Az egészségügyi szolgáltatások területén végzett kiemelkedő, lelkiismeretes munkája elismeréseként dr. Virga László Perlaky-díjat vehetett át kedden.
Automatából is vásárolhatnak a kerékpárosok

Jó tudni, hogy egy nagyobb kerékpártúra előtt a szükséges belső tömlőt akár automatából is beszerezhetjük Veszprémben.

Eltévedt a család a bakonyi erdőben

Egy férfi tett bejelentést, hogy feleségével, valamint 5, 8 és 10 éves gyermekeivel a Bakonybél melletti erdőben tett kirándulásuk során előző nap eltévedtek, és az éjszakát az erdőben töltötték. 

Na-Bed