Jön a Fiatalok napja Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém július 26 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

 Izgalmas játékok, vetélkedők, nyeremények, valamint remek koncertek várják a fiatalokat szeptember 16-án.

Számos programot indított Veszprém önkormányzata idén a Fiatalok éve jegyében, amelyek fő célcsoportja a fiatal generáció tagjai. Egyre népszerűbben a Randi szerda kedvezményei, illetve a Fiatalok éve Facebook oldalát is egyre többen keresik fel - olvasható a program beharangozójaként. Szeptember 16-án minden a fiatalokról szól, izgalmas játékok, vetélkedők, nyeremények, este pedig koncertek várják az érdeklődőket a Veszprém Aréna előtti téren. 

A szervezők a legváltozatosabb programokkal készülnek. Lesz hibridautó bemutató, kézműves programok, csapatvetélkedők, óriás társasjáték, sportbemutatók, marcipánkészítés, porcelánfestés, rekeszmászás, de a sor nem végleges. 
 

 

 

Ezt már olvasta!?

Rátonyi Róbert nevét viseli Veszprém új fesztiválja

Idén első alkalommal, hagyományteremtő céllal, az operettműfaj koronázatlan királyáról, Rátonyi Róbertről elnevezett négynapos operettfesztivált rendez a Veszprémi Petőfi Színház 2018. június 21-24. között. 

Aktív lesz a sebességmérő hétfőn Veszprémben

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója szerint hétfőn a megye közútjai mellett Veszprémben is üzemelnek a sebességmérők.

Kiállítással emlékeznek az I. világháborúban elesettekre

A Krajcáros Alapítvány 25 éve dolgozik azért, hogy méltó módon emlékezzen meg az I. világháborúban elesettekről. Kiállításuk most a Veszprémi Petőfi Színházban tekinthető meg.

Gázcsonk is sérült a balesetben

Egy lakóépület kerítésének ütközött egy személyautó a veszprémi Pajta utcában szerdán a déli órákban.

Hétfőn utalják a szeptemberi családtámogatásokat

A családi pótlék, a gyermekvédelmi segély (gyes) és a gyermeknevelési támogatás (gyet) a hét elején érkezik.

Na-Bed