Sportos hangulatban

Írta:  8200 Veszprém július 29 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Néhány hete nyitotta ki kapuit a Grund, ami sport bárként igyekszik megállni a helyét Veszprémben. Az első tapasztalatok alapján jó úton haladnak.

A tulajdonosok négy éve alkotnak egy párt, régi közös álmuk egy sport bár létrehozása a megyeszékhelyen, mostanra álltak össze úgy a csillagok, hogy ehhez minden rendelkezésre álljon. Czinczás-Varju Veronika és Czinczás Dávid élete mindig is sport körül forgott, főleg a kézilabda és a labdarúgás áll közel a szívükhöz.

Belépve a helyiségbe le se tagadhatnák, hogy mi a célkitűzésük. A falakon körbe több sportágat képviselve rengeteg mez pihen, de más sportrelikviák is fellelhetőek, az asztalok felülete pedig tematikus sportkalendáriumnak felel meg. “Évtizedek óta járunk sporteseményekre, bejártuk Európát és a Föld más tájaira is eljutottunk. Jelenleg mintegy hatvan mez található a falakon, ezek jelentős többsége játékosoktól származik, de utazásaink során sok sálat vásároltunk, vagy éppen cseréltünk más szurkolókkal” - mesélik.

 

„Azért vágtunk bele ebbe a vállalkozásba, mert a Veszprémben meglévő sportszeretet, a működő csapatok, sportolók halmozottan megerősítettek minket ebben a lépésben” - jegyezték meg a fiatalok. Az ételeket úgy állították össze, hogy az megfelelő legyen egy szurkolás alkalmával, húsételek és saláták épp úgy a kínálat részét képezik, mint az alkoholos és alkoholmentes italok gazdag kínálata.

A rangos sporteseményen történtekről senki sem marad le a Grundban, négy televízión is követni lehet a történéseket, így mindegy, melyik asztalnál foglalunk helyet, biztos jól látjuk majd a közvetítést. Egy különterem is rendelkezésre áll, ha esetleg párhuzamosan több fontos sportműsor lenne a kínálatban, vagy szűkebb körben tartana valaki baráti összejövetelt, szülinapozást. Akkor sincs gond, ha épp szegényebb a sportcsatornák kínálata, olyankor jönnek a vetélkedők, később a házi sportversenyek, illetve közönségtalálkozók.

 

Beszélgetésünk közben felfigyeltem három Iváncsik-mezre is. “Több sportoló személyesen hozott be valami emléket, például az Iváncsik testvérek mind megajándékoztak minket egy-egy mezzel, így Tomi, Gergő és Ádám sportruhája is a falon található.” 

Sporteseményekből sosincs hiány, így az alap hangulat mindig biztosítva lesz a Grundban, a jó társaság, valamint étel és ital választék pedig hab a tortán egy kellemes este eltöltéséhez.

Ezt már olvasta!?

Érdemes Ügyfélkaput nyitni

Akinek még nincs, érdemes Ügyfélkaput nyitnia, mert a regisztráció csak pár percig tart, de annál több előnnyel jár.

565 ezres látogatócsúccsal zárt a fesztivál

Idén a nagyszínpad sztárfellépőire csaknem 1 milliárd forinttal többet költöttek, mint a korábbi évben.

Rendőrségi évértékelő

Eredményes és sikeres volt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tavalyi tevékenysége.

Péntektől lehet jelentkezni a 2017 februárjában induló felsőoktatási képzésekre.

Nyit a veszprémi könyvkocsi

A Mozgó Könyvek egy újkori olvasási mozgalom, amely 300 forintért bármilyen könyvet képes beszerezni.

Na-Bed