Sportos hangulatban

Írta:  8200 Veszprém július 29 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Néhány hete nyitotta ki kapuit a Grund, ami sport bárként igyekszik megállni a helyét Veszprémben. Az első tapasztalatok alapján jó úton haladnak.

A tulajdonosok négy éve alkotnak egy párt, régi közös álmuk egy sport bár létrehozása a megyeszékhelyen, mostanra álltak össze úgy a csillagok, hogy ehhez minden rendelkezésre álljon. Czinczás-Varju Veronika és Czinczás Dávid élete mindig is sport körül forgott, főleg a kézilabda és a labdarúgás áll közel a szívükhöz.

Belépve a helyiségbe le se tagadhatnák, hogy mi a célkitűzésük. A falakon körbe több sportágat képviselve rengeteg mez pihen, de más sportrelikviák is fellelhetőek, az asztalok felülete pedig tematikus sportkalendáriumnak felel meg. “Évtizedek óta járunk sporteseményekre, bejártuk Európát és a Föld más tájaira is eljutottunk. Jelenleg mintegy hatvan mez található a falakon, ezek jelentős többsége játékosoktól származik, de utazásaink során sok sálat vásároltunk, vagy éppen cseréltünk más szurkolókkal” - mesélik.

 

„Azért vágtunk bele ebbe a vállalkozásba, mert a Veszprémben meglévő sportszeretet, a működő csapatok, sportolók halmozottan megerősítettek minket ebben a lépésben” - jegyezték meg a fiatalok. Az ételeket úgy állították össze, hogy az megfelelő legyen egy szurkolás alkalmával, húsételek és saláták épp úgy a kínálat részét képezik, mint az alkoholos és alkoholmentes italok gazdag kínálata.

A rangos sporteseményen történtekről senki sem marad le a Grundban, négy televízión is követni lehet a történéseket, így mindegy, melyik asztalnál foglalunk helyet, biztos jól látjuk majd a közvetítést. Egy különterem is rendelkezésre áll, ha esetleg párhuzamosan több fontos sportműsor lenne a kínálatban, vagy szűkebb körben tartana valaki baráti összejövetelt, szülinapozást. Akkor sincs gond, ha épp szegényebb a sportcsatornák kínálata, olyankor jönnek a vetélkedők, később a házi sportversenyek, illetve közönségtalálkozók.

 

Beszélgetésünk közben felfigyeltem három Iváncsik-mezre is. “Több sportoló személyesen hozott be valami emléket, például az Iváncsik testvérek mind megajándékoztak minket egy-egy mezzel, így Tomi, Gergő és Ádám sportruhája is a falon található.” 

Sporteseményekből sosincs hiány, így az alap hangulat mindig biztosítva lesz a Grundban, a jó társaság, valamint étel és ital választék pedig hab a tortán egy kellemes este eltöltéséhez.

Ezt már olvasta!?

Halálra vertek egy férfit Várpalotán, őrizetben a gyanúsítottak

Halálra vertek egy férfit Várpalotán, a rendőrség a bűncselekménnyel gyanúsított három embert őrizetbe vette - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

Mobil bűnmegelőzési centrummal járja a megyét a rendőrség

Elsőként Veszprémben találkozhattak az érdeklődők a mobil bűnmegelőzési centrum elnevezésű kisbusszal.

Az egyik legintenzívebb hőhullámot éltük át a nyáron

Az idei nyár időjárása eddig összhangban alakult a régiónkat érintő éghajlati változásokkal.

Négy autó karambolózott, teljes útzár Nemesvámos felé

Az első helyszíni információk szerint négy ember sérült meg a balesetben - ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben.

Graffitivel dekorálták a felüljárót

A veszprémi rendőrök elfogták a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 20 és 19 éves fiatalokat.

Na-Bed