Nem vagyok korrupt!

Írta:  8200 Veszprém augusztus 01 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ezt Némedi Lajos alpolgármester jelentette ki az őt ért vádakra reagálva.

Az elmúlt hetek hírei késztettek arra, hogy ezt a sajtótájékoztatót megtartsuk. Hazugságokon alapuló, aljas politikai lejárató kampányt kezdtek ellenem a veszprémi bal oldalról néhány hónappal ezelőtt. Emlékezetes, hogy a város korábbi alpolgármestere Czaun János ellen is volt ilyen akció, amelyet az igazságszolgáltatás bírósági döntéssel vert vissza - emlékeztett az alpolgármester. “Azt terjesztik, hogy közpénzekből építettem házat Veszprémben” - ismertette a sajtóban megjelent információt.

A Veszprémi Intézményi Szolgáltató Szervezetnél és annak jogelődjénél keletkezett 40 millió forintos hiány összefüggésben lehet Némedi Lajos alpolgármester családi házának építésével, ami szintén 40 millió forintba kerül, ráadásul egy bejelentő szerint a Szolgáltató Szervezet alkalmazottai munkaidőben dolgoztak az építkezésen - írta a napokban az Index

Kijelentem, hogy Veszprémben soha nem építettem házat. Öt évvel ezelőtt, az azt megelőző, 1997-ben vásárolt, akkor körülbelül 40 éves lakóházat újítottuk fel családi összefogással, részben hitelből. Hatósági építési engedéllyel, majd használatba vételi engedéllyel történt a felújítás. Hangsúlyozottan, csak felújítás, és semmilyen bővítés nem történt. Minden felhasznált anyagról, elvégzett munkáról áfás számlával rendelkezem - hangoztatta Némedi Lajos.

Nem vagyok korrupt! Minden ilyen feltételezést határozottan visszautasítok - húzta alá az alpolgármester, majd számon kérte Kész Zoltán, a térség országgyűlési képviselőjének eddigi munkásságát, aki a Fidesz által összehívott sajtótájékoztatón azonnal reagált az elhangzottakra.
 

Ezt már olvasta!?

Leeresztik a Balaton víztöbbletét

Megkezdték a Balaton víztöbbletének leeresztését - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság szerdán az MTI-vel.

Lezárult a Pannon Lapok Társasága belső vizsgálata

Cikkhamisítási ügyben indított belső vizsgálatot.

Nagykövetek jártak városunkban

Veszprémbe látogatott Marie-France André belga és Dimitris Yannakakis görög nagykövet.

Így zajlik egy műszaki mentés frontális baleset esetén

Ittas vezető frontálisan ütközött egy család járművével a Veszprém Aréna parkolójában. A baleset szerencsére csak szimuláció volt. VIDEÓ.

4 136 313 érvényes szavazat kell az eredményességhez

A legfiatalabb Adácson fog szavazni október 2-án, ő 16 éves és 2 hónapos, és házasságkötéssel lett nagykorú.

Na-Bed