Nem vagyok korrupt!

Írta:  8200 Veszprém augusztus 01 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ezt Némedi Lajos alpolgármester jelentette ki az őt ért vádakra reagálva.

Az elmúlt hetek hírei késztettek arra, hogy ezt a sajtótájékoztatót megtartsuk. Hazugságokon alapuló, aljas politikai lejárató kampányt kezdtek ellenem a veszprémi bal oldalról néhány hónappal ezelőtt. Emlékezetes, hogy a város korábbi alpolgármestere Czaun János ellen is volt ilyen akció, amelyet az igazságszolgáltatás bírósági döntéssel vert vissza - emlékeztett az alpolgármester. “Azt terjesztik, hogy közpénzekből építettem házat Veszprémben” - ismertette a sajtóban megjelent információt.

A Veszprémi Intézményi Szolgáltató Szervezetnél és annak jogelődjénél keletkezett 40 millió forintos hiány összefüggésben lehet Némedi Lajos alpolgármester családi házának építésével, ami szintén 40 millió forintba kerül, ráadásul egy bejelentő szerint a Szolgáltató Szervezet alkalmazottai munkaidőben dolgoztak az építkezésen - írta a napokban az Index

Kijelentem, hogy Veszprémben soha nem építettem házat. Öt évvel ezelőtt, az azt megelőző, 1997-ben vásárolt, akkor körülbelül 40 éves lakóházat újítottuk fel családi összefogással, részben hitelből. Hatósági építési engedéllyel, majd használatba vételi engedéllyel történt a felújítás. Hangsúlyozottan, csak felújítás, és semmilyen bővítés nem történt. Minden felhasznált anyagról, elvégzett munkáról áfás számlával rendelkezem - hangoztatta Némedi Lajos.

Nem vagyok korrupt! Minden ilyen feltételezést határozottan visszautasítok - húzta alá az alpolgármester, majd számon kérte Kész Zoltán, a térség országgyűlési képviselőjének eddigi munkásságát, aki a Fidesz által összehívott sajtótájékoztatón azonnal reagált az elhangzottakra.
 

Ezt már olvasta!?

Villám csapott egy nyaralóba Lovason

A káresethez nagy erőkkel vonultak ki veszprémi hivatásos, valamint balatonfüredi önkormányzati tűzoltók.

Csak 122 százalékos a telítettség a veszprémi börtönben

Súlyos, a köznyugalmat megzavaró rendkívüli esemény nem történt tavaly.

Elhunyt Somló Tamás

Meghalt Somló Tamás zenész, énekes, dalszerző, a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő alakja.

Péntektől már válthatók az éves matricák 2018-ra

Idén már december 1-től beszerezhetők a 2018-as országos éves és megyei e-matricák - közölte kedden a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az MTI-vel.

A lakosság egyre több hitelt vesz fel

A Bankkalkulátor.hu adatai szerint egy év alatt jelentősen erősödött a lakosság hitelfelvételi aktivitása.

Na-Bed