Nem vagyok korrupt!

Írta:  8200 Veszprém augusztus 01 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ezt Némedi Lajos alpolgármester jelentette ki az őt ért vádakra reagálva.

Az elmúlt hetek hírei késztettek arra, hogy ezt a sajtótájékoztatót megtartsuk. Hazugságokon alapuló, aljas politikai lejárató kampányt kezdtek ellenem a veszprémi bal oldalról néhány hónappal ezelőtt. Emlékezetes, hogy a város korábbi alpolgármestere Czaun János ellen is volt ilyen akció, amelyet az igazságszolgáltatás bírósági döntéssel vert vissza - emlékeztett az alpolgármester. “Azt terjesztik, hogy közpénzekből építettem házat Veszprémben” - ismertette a sajtóban megjelent információt.

A Veszprémi Intézményi Szolgáltató Szervezetnél és annak jogelődjénél keletkezett 40 millió forintos hiány összefüggésben lehet Némedi Lajos alpolgármester családi házának építésével, ami szintén 40 millió forintba kerül, ráadásul egy bejelentő szerint a Szolgáltató Szervezet alkalmazottai munkaidőben dolgoztak az építkezésen - írta a napokban az Index

Kijelentem, hogy Veszprémben soha nem építettem házat. Öt évvel ezelőtt, az azt megelőző, 1997-ben vásárolt, akkor körülbelül 40 éves lakóházat újítottuk fel családi összefogással, részben hitelből. Hatósági építési engedéllyel, majd használatba vételi engedéllyel történt a felújítás. Hangsúlyozottan, csak felújítás, és semmilyen bővítés nem történt. Minden felhasznált anyagról, elvégzett munkáról áfás számlával rendelkezem - hangoztatta Némedi Lajos.

Nem vagyok korrupt! Minden ilyen feltételezést határozottan visszautasítok - húzta alá az alpolgármester, majd számon kérte Kész Zoltán, a térség országgyűlési képviselőjének eddigi munkásságát, aki a Fidesz által összehívott sajtótájékoztatón azonnal reagált az elhangzottakra.
 

Ezt már olvasta!?

Házhozmenő szelektív hulladékgyűjtés

Megkezdődött a hulladékgyűjtő edények kiosztása. A lakosság számára a többletszolgáltatás nem jár külön költséggel.

Holland-magyar katonai együttműködés dübörögteti meg az ablakunkat

Február 21-ig tart a „Várpalota Challenge 2016” elnevezésű hadgyakorlat. 

Félpályás útlezárás a 8-ason

Két személygépkocsi ütközött össze Veszprém határában.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a második negyedévben is minősítette a cégjegyzékbe bejegyzett és áfa-regisztrált adóalanyokat.

Vírus bénította meg a kórházi informatikát

Zsaroló vírus bénította meg péntek délelőtt a veszprémi kórház informatikai rendszerét.

Na-Bed