Nem vagyok korrupt!

Írta:  8200 Veszprém augusztus 01 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ezt Némedi Lajos alpolgármester jelentette ki az őt ért vádakra reagálva.

Az elmúlt hetek hírei késztettek arra, hogy ezt a sajtótájékoztatót megtartsuk. Hazugságokon alapuló, aljas politikai lejárató kampányt kezdtek ellenem a veszprémi bal oldalról néhány hónappal ezelőtt. Emlékezetes, hogy a város korábbi alpolgármestere Czaun János ellen is volt ilyen akció, amelyet az igazságszolgáltatás bírósági döntéssel vert vissza - emlékeztett az alpolgármester. “Azt terjesztik, hogy közpénzekből építettem házat Veszprémben” - ismertette a sajtóban megjelent információt.

A Veszprémi Intézményi Szolgáltató Szervezetnél és annak jogelődjénél keletkezett 40 millió forintos hiány összefüggésben lehet Némedi Lajos alpolgármester családi házának építésével, ami szintén 40 millió forintba kerül, ráadásul egy bejelentő szerint a Szolgáltató Szervezet alkalmazottai munkaidőben dolgoztak az építkezésen - írta a napokban az Index

Kijelentem, hogy Veszprémben soha nem építettem házat. Öt évvel ezelőtt, az azt megelőző, 1997-ben vásárolt, akkor körülbelül 40 éves lakóházat újítottuk fel családi összefogással, részben hitelből. Hatósági építési engedéllyel, majd használatba vételi engedéllyel történt a felújítás. Hangsúlyozottan, csak felújítás, és semmilyen bővítés nem történt. Minden felhasznált anyagról, elvégzett munkáról áfás számlával rendelkezem - hangoztatta Némedi Lajos.

Nem vagyok korrupt! Minden ilyen feltételezést határozottan visszautasítok - húzta alá az alpolgármester, majd számon kérte Kész Zoltán, a térség országgyűlési képviselőjének eddigi munkásságát, aki a Fidesz által összehívott sajtótájékoztatón azonnal reagált az elhangzottakra.
 

Ezt már olvasta!?

A fesztiválhelyszínek sokkal biztonságosabbak, mint a szórakozóhelyek

Egy fesztiválon folyamatos a biztonság, hiszen egészségügyiek, biztonságiak nyújtanak azonnali segítséget - hangoztatta Zacher Gábor toxikológus.

Autóbusz és személyautó ütközött az Ady utcában

Autóbusznak ütközött egy személygépkocsi Veszprémben, az Ady Endre utca és a Lóczy Lajos utca kereszteződésében hétfőn késő délelőtt.

Brüsszelt meg kell állítani, mert "holdkóros bevándorláspolitikájával" szembe megy a nemzeti szuverenitással, az emberek akaratával.

Országszerte több mint 400 esethez riasztották a katasztrófavédelem egységeit.

Elektromos kerékpárt lopott

Egy belvárosi iskola udvaráról vitte el a gyanúsított a kétkerekűt.

Na-Bed