Harminc új parkolóhely a Haszkovón

Írta:  8200 Veszprém augusztus 07 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Új parkoló állásokat alakít ki a veszprémi önkormányzat a Haszkovó lakótelepen.

A környező tízemeletes épületekben egyre több a személyautó, egyre nagyobb gond a parkolás. A bővítéssel a lakók régi vágya teljesül - hangzott el a  tudósításában.

A parkolók és a zöld felületek közötti területeken járdát is kialakítottak, és a biztonságos gyalogos közlekedés érdekében két lámpaoszolopot is kihelyeztek. A munkát úgy tudta elvégezni a kivitelező, hogy az csak kevés zöld területet érintett.

A parkolóhelyek és a járda kialakítása 12,7 millió forintba került, a pénzt az önkormányzat a saját költségvetéséből biztosította. A 30 új parkolóhelyet napokon belül birtokba vehetik az autósok.
 

Ezt már olvasta!?

Díjazták az év legjobb szálláshelyeit

Kiosztották az Év szállása 2015 verseny díjait: több mint 300 ezer vendégértékelés és 60 ezer szavazat, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján az idén a négycsillagos superior Hotel Kapitány Sümeg vehette át az Év Szállásának járó elismerést - közölte a versenyt elindító Szallas.hu portál az MTI-vel csütörtökön.

Hatalmas füst okozott riadalmat

Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók a Haszkovó 14. társasházhoz péntek késő délután.

Sörösüveggel rongált

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy ukrán férfi ellen, az ügyben folytatott vizsgálatot a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte.

Így épült a Veszprém Aréna

Az építkezésnek volt egy olyan szakasza, amikor inkább egy amfiteátrum hasonlított az aréna, mint sportcsarnokra. 

Minden Csatárra kiköltöző veszélyezteti a város vízbázisát

A Dózsavárosban folytatódott a Veszprém jövőjét megalapozó lakossági fórumsorozat Porga Gyula polgármesterrel és Halmay György képviselővel.

Na-Bed