Így segíti az iskolakezdést az ÉNYKK

Írta:  8200 Veszprém augusztus 28 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A szeptemberi bérletek a szokásosnál három nappal korábban is felhasználhatók lesznek.

Az Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapján közölte: "a 2016. szeptember havi helyközi és helyi dolgozó- és tanulóbérletek érvényessége kiterjesztésre kerül a következők szerint. 2016. augusztus 29-én (HÉTFŐN) 0.00 órától 2016. október 5-én (szerdán) 23.59 óráig."

Hétfőtől már érvényesek lesznek a szeptemberi helyközi bérletek - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerdán az MTI-vel. A minisztérium döntése értelmében a szeptemberre szóló vasúti és autóbuszos dolgozó és tanuló havibérletek érvényességi ideje három nappal nő, azokat már augusztus 29-én nulla órától elfogadják a GYSEV, a MÁV-START és a Volánok járatain. Indoklásában a tárca közölte, az iskolakezdéssel ugrásszerűen megnövekednek az utazási igények, így a minisztérium az érvényesség kiterjesztésével a pénztári várakozási idők csökkentését, az utasok színvonalasabb, gördülékenyebb kiszolgálását kívánja elősegíteni.

 

Ezt már olvasta!?

Robbantások Brüsszelben

Robbanás történt egy brüsszeli metróállomáson és az uniós intézmények közelében kedd reggel. Magasabb fokozatú terrorkészültség Magyarországon.

Minden Csatárra kiköltöző veszélyezteti a város vízbázisát

A Dózsavárosban folytatódott a Veszprém jövőjét megalapozó lakossági fórumsorozat Porga Gyula polgármesterrel és Halmay György képviselővel.

 A fogyasztói árak 2015-ben 0,1 százalékkal csökkentek.

Pályázat indul lakóépületek energetikai korszerűsítésére

Több mint 200 milliárd forint visszatérítendő támogatás jut lakóépületek energetikai korszerűsítésére.

Másfél kilométeres aszteroida tart a Föld felé

Szokatlanul közel jön, de elvileg nem lehet belőle baj, az 1,4 kilométeres égitest elhúz mellettünk.

Na-Bed