Folyamatos fejlődés Fotó: prospektusnyomda.hu

Folyamatos fejlődés

Írta:  8200 Veszprém szeptember 26 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Harminc éves születésnapját ünnepelte a veszprémi Prospektus Nyomda.

A kétszemélyes vállalkozás egy családi ház garázsából kialakított műhelyben indult. Ma több, mint ötven családnak biztosít megélhetést és bevételének több, mint ötven százaléka külföldi megrendelésből származik - hangzott el a  tudósításában. 

Szentendrei Zoltán és felesége alapította a nyomdát 1986-ban. A folyamatos fejlődés eredményeként tíz évvel ezelőtt költöztek a jelenlegi épületbe, amit igyekeznek újabb fejlesztésekkel bővíteni. 

Porga Gyula polgármester köszöntőjében kiemelte, hogy egy ilyen alkalom nem csak a cég, hanem Veszprém ünnepe is, amire büszkék lehetünk. Mint mondta, a vállalkozások mindig az ünkormányzatok előtt járnak, amelyektől tanulni lehet. 

Ezt már olvasta!?

Villámárvizek a Bakonyban

Főként Herenden, valamint néhány bakonyi településen jelentett átmenetileg problémát a jégesővel, sűrű villámlással és a gócpontok környezetében nem ritkán 60-70 km/órás széllel járó zivatar.

2016. április 1-jétől megkezdődik a tavi viharjelzési szezon, amely október 31-ig tart.

Újabb mérföldkőhöz érkezett érkezett a várpalotai elkerülő építése

Már használhatják az autósok a pétfürdői csomópont elkészült körforgalmát, és az ahhoz kapcsolódó utakon keresztül érhetik el a meglévő 8-as számú főutat.

Íme, a nyerteseink

Kisorsoltuk a Bakony Expo játékunk nyerteseit.

Na-Bed