Folyamatos fejlődés Fotó: prospektusnyomda.hu

Folyamatos fejlődés

Írta:  8200 Veszprém szeptember 26 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Harminc éves születésnapját ünnepelte a veszprémi Prospektus Nyomda.

A kétszemélyes vállalkozás egy családi ház garázsából kialakított műhelyben indult. Ma több, mint ötven családnak biztosít megélhetést és bevételének több, mint ötven százaléka külföldi megrendelésből származik - hangzott el a  tudósításában. 

Szentendrei Zoltán és felesége alapította a nyomdát 1986-ban. A folyamatos fejlődés eredményeként tíz évvel ezelőtt költöztek a jelenlegi épületbe, amit igyekeznek újabb fejlesztésekkel bővíteni. 

Porga Gyula polgármester köszöntőjében kiemelte, hogy egy ilyen alkalom nem csak a cég, hanem Veszprém ünnepe is, amire büszkék lehetünk. Mint mondta, a vállalkozások mindig az ünkormányzatok előtt járnak, amelyektől tanulni lehet. 

Ezt már olvasta!?

Építészeti sikerek az állatkertben

A látogatók mellett a szakma is felfigyelt az elmúlt időszak beruházásaira.

Országszerte véglegesítették az új fix traffipaxok helyét

Valamennyi fix telepítésű traffipax (hivatalosan Véda közúti intelligens kamera) felszerelési helyét véglegesítette a rendőrség - írta a Zsaru Magazin.

Tájékoztatták a vásározókat

A hatóság elsődleges célja a megelőzés, nem a szankció alkalmazása – jelentette ki a Veszprém Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Osztályának vezetője vállalkozóknak.

Átépítik a belvárosi csomópontot

A munkálatok már elkezdődtek. A nyár végén már új kettős körforgalmon keresztül haladhatunk át a belvároson.

Csökken az üzemanyagok ára

Csökkenti az üzemanyagok literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a 95-ös benzin és a gázolaj ára bruttó 3-3 forinttal mérséklődik pénteken - értesült piaci forrásokból szerdán az MTI.

Na-Bed