Nevelőszülők napja az állatkertben

Írta:  8200 Veszprém szeptember 26 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Több mint négyszázan fogadták el az intézmény meghívását. 

Az idei évben szeptember 25-én rendezték meg a nevelőszülők napja programot a Veszprémi Állatkertben. Ezen a vasárnapon a Veszprém Megyei Nevelőszülői hálózat tagjait látták vendégül és a rendezvény keretein belül a kellemes őszi időben több mint négyszázan fogadták el az állatkert meghívását.

„Célunk az volt, hogy a nevelőcsaládok, a gondozott gyermekek és fiatal felnőttek egy élménydús napot töltsenek el nálunk. Ez a jeles nap remek alkalom arra, hogy felhívjuk a társadalom figyelmét a nevelőszülők szép, ámde nehéz és önzetlen munkájának értékére és fontosságára” - olvasható az állatkert közleményében.
 

Ezt már olvasta!?

Már csak néhány napig válthatók át ingyenesen a régi 2000 és 5000 forintos bankjegyek

Július 31-ig lehet átváltani a régi, 2017-ben bevont 2000 és 5000 forintos bankjegyeket használatban lévő, azonos címletű bankjegyekre a bank- és postafiókokban - figyelmeztet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a honlapján.

Kötelező a maszkviselés a kormányablakokban

A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében a kormányhivatalok ügyfélszolgálatain óvintézkedések betartásával történik az ügyfélfogadás.

A fővárost és 9 megyét érint az átszervezés.

Védőmaszkokat gyárt a Veszprémi Petőfi Színház

Fertőtleníthető, mosható, műtétekhez is alkalmas textil védőmaszkok készülnek csütörtöktől a Veszprémi Petőfi Színházban.

Balesetek a szerda reggeli órákban

Csopakon és Pápa határában kellett intézkedni a rendőröknek szerdán reggel. 

Bakony Média névjegykártya