Elektromos töltőállomás létesült Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém október 03 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az MVM Partner Zrt-vel kötött stratégiai megállapodást a város.

A megújuló energiaforrások növelése és az élhető környezet megteremtése érdekében kötött együttműködési megállapodást Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata és az MVM Partner Zrt. október 3-án, hétfőn a városházán.

A partnerek képviseletéven Porga Gyula, Veszprém polgármestere, Bally Attila, az MVM Partner Zrt. igazgatóságának elnöke és Majos György, az MVM Partner Zrt. vezérigazgatója látták el kézjegyükkel az együttműködési megállapodást.

Az együttműködés része egyebek mellett az intézmények energetikai felülvizsgálata, valamint veszprémi elektromos töltőállomás telepítése - ismertették. Elhangzott még, az MVM Partner Zrt. 2015 óta stratégiai együttműködést folytat a veszprémi Pannon Egyetemmel is.

 

Porga Gyula emlékeztetett, Veszprém 2011-ben Klíma Sztár díjat nyert, ehhez kapcsolódva fontos és markáns klíma stratégiát fogalmaztunk meg. Folyamatosan keressük azokat a partnereket, akik segíthetnek nekünk ebben a munkában. A most aláírt megállapodás nagy lendületet adhat a stratégia végrehajtásában. “Szeretném Magyarország városai között az elsők lenni az energiahatékonyságban.”

Bally Attila, az MVM Partner Zrt. igazgatóságának elnöke rámutatott, óriási mérföldkőhöz érkezett a cég, ez az első stratégiai megállapodásuk, amit települési önkormányzattal kötnek. 

Majos György, az MVM Partner Zrt. vezérigazgatója arról beszélt, hogy a cégcsoport új startégiájába nem csak az agilitás és az innováció, hanem az ügyfélközpontúság is fontos.

 

A sajtótájékoztatót követően a résztvevő felek közösen helyezték üzembe Veszprémben első köztereületen elhelyezett elektromos töltőállomását a vásárcsarnok közeli prakolóban. 

 

 

Ezt már olvasta!?

Az övszimulátort is tesztelhették az autósok

A passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték Veszprémben.

Kedden már a napsütésé lesz a főszerep

A hét első napján reménytelenül borongós és esős az idő, de a nyár még nem ért véget.

Jön és kérdez a KSH munkatársa

Munkaerő-felmérést végeznek, a lakosság utazási szokásai iránt érdeklődnek, valamint a háztartási költségvetést és az életkörülményeket rögzítik Veszprémben.

Ma indul az elektronikus zenei fesztivál

Mintegy húsz színpadon több mint háromszáz előadó lép fel a Balaton Soundon, amely ma kezdődik Zamárdiban. 

Visszahívja a Samsung a legújabb telefonját

 Több Samsung Galaxy Note 7 okostelefonkészülék lángra kapott töltés közben.

Na-Bed