Elektromos töltőállomás létesült Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém október 03 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az MVM Partner Zrt-vel kötött stratégiai megállapodást a város.

A megújuló energiaforrások növelése és az élhető környezet megteremtése érdekében kötött együttműködési megállapodást Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata és az MVM Partner Zrt. október 3-án, hétfőn a városházán.

A partnerek képviseletéven Porga Gyula, Veszprém polgármestere, Bally Attila, az MVM Partner Zrt. igazgatóságának elnöke és Majos György, az MVM Partner Zrt. vezérigazgatója látták el kézjegyükkel az együttműködési megállapodást.

Az együttműködés része egyebek mellett az intézmények energetikai felülvizsgálata, valamint veszprémi elektromos töltőállomás telepítése - ismertették. Elhangzott még, az MVM Partner Zrt. 2015 óta stratégiai együttműködést folytat a veszprémi Pannon Egyetemmel is.

 

Porga Gyula emlékeztetett, Veszprém 2011-ben Klíma Sztár díjat nyert, ehhez kapcsolódva fontos és markáns klíma stratégiát fogalmaztunk meg. Folyamatosan keressük azokat a partnereket, akik segíthetnek nekünk ebben a munkában. A most aláírt megállapodás nagy lendületet adhat a stratégia végrehajtásában. “Szeretném Magyarország városai között az elsők lenni az energiahatékonyságban.”

Bally Attila, az MVM Partner Zrt. igazgatóságának elnöke rámutatott, óriási mérföldkőhöz érkezett a cég, ez az első stratégiai megállapodásuk, amit települési önkormányzattal kötnek. 

Majos György, az MVM Partner Zrt. vezérigazgatója arról beszélt, hogy a cégcsoport új startégiájába nem csak az agilitás és az innováció, hanem az ügyfélközpontúság is fontos.

 

A sajtótájékoztatót követően a résztvevő felek közösen helyezték üzembe Veszprémben első köztereületen elhelyezett elektromos töltőállomását a vásárcsarnok közeli prakolóban. 

 

 

Ezt már olvasta!?

Felkészült a posta és az adóhatóság a karácsonyi nemzetközi forgalomra

A karácsonyi időszakban a távol-keleti országokból érkező áruk szállítási ideje 6-8 hét is lehet.

Elrendelte a hőségriasztást az országos tisztifőorvos

Hőségriasztást rendelt el kedd déltől az országos tisztifőorvos - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az MTI-t.

Elhunyt George Michael

Az énekes-dalszerző világsztárt 53 éves korában, angliai otthonában érte halál.

Nem tudni magyar áldozatokról.

Bakony Média névjegykártya