Máshol tévét, nálunk nyomtatót vásároltak először

Írta:  8200 Veszprém október 20 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Hosszú várakozás előzte meg a Media Markt veszprémi nyitását. Megnéztük, mennyire mozgatta meg az embereket.

Veszprém fontos város a régióban, éppen ezért komoly hiányérzetünk volt, hogy nem lehetünk itt. Az elmúlt években folyamatosan kerestük a lehetőségeket, most találtunk egy olyan partnert, akivel közösen sikerült megvalósítanunk a régi álmunkat - nyilatkozta érdeklődésünkre a helyszínen Német Károly Csongor, a Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Media Markt az országban többnyire bevásárlóközpontokban van jelen, önálló üzletekkel, most azonban a Tescoban nyitottak meg. “Ez a fajta megoldás valóban nem jellemző hazánkban, de hasonló koncepciót alkalmazunk Törökországban és Oroszországban” - tudtuk meg az ügyvezető igazgatótól.

 

Ez a megoldás kompromisszumokat is igényel, hiszen nem a megszokott kínálat várja a vásárlókat az üzletben. “Ez valóban hátrány, főleg a nagy háztartási gépek esetén lehet a megszokottnál kisebb az áruválaszték. Ezzel a lépéssel kézzelfogható közelségbe hoztuk a márkát Veszprémbe, a központi raktárunk, valamint az online vásárlási lehetőség pedig kiegészíti a helyi kínálatot” - jegyezte meg Német Károly Csongor.

Az ügyvezető igazgató még megjegyezte, fontos számukra, hogy a meghirdetett termékek az akció teljes ideje alatt elérhetők legyenek. A technikai újdonságokat megemlítve pedig kiemelte, Veszprémben már kipróbálható a hazánkban csak 2017 januárjában megjelenő Sony VR szemüveg, ami - saját próbánk alapján is - egyedülálló élményt biztosit a virtuális világ szerelmeseinek.

A csütörtök 7 órás megnyitót valamivel több mint százan várták, akiknek egy részét engedték csak be egyszerre az üzletbe, egy órával később azonban már nem kellett sorba állni a bejutáshoz. Az első termék, amit Veszprémben vásároltak - a jellemző televízió vagy mobiltelefon helyett - egy akciós nyomtató volt.
 

Ezt már olvasta!?

Parfümökben utazott a tolvaj

A veszprémi rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki egy drogériából lopott.

Eltűnt Ferenczi József

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri egy 81 éves férfi eltűnése ügyében.

Ezekről döntöttek a márciusi közgyűlésen

Megvásárolja a város Szilágyi László festőművész lakását kulturális célokra - többek között erről is szó volt Veszprém Megyei Jogú Város legutóbbi közgyűlésén. 

Lassan érkezik az igazi őszi időjárás

A hétvégén lehűlésre számíthatunk, egyelőre említésre méltó csapadék nélkül. 

Hármas karambol Veszprém határában

Egy személygépjármű és kettő tehergépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt.

Bakony Média névjegykártya