Piacokon, vásárcsarnokokban ellenőriz a NAV

Írta:  8200 Veszprém október 27 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az akció célja a számla- és nyugtaadás, a pénztárgépek használatának, valamint az alkalmazottak bejelentésének vizsgálata.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a következő hetekben a megye területén működő piacokon, vásárcsarnokokban tartanak ellenőrzési sorozatot.

Az akció célja a számla- és nyugtaadás, a pénztárgépek használatának, valamint az alkalmazottak bejelentésének vizsgálata. Tapasztalataink szerint gyakori, hogy a nagy forgalmat kihasználva az adózók elmulasztják a vásárlásról a bizonylat kiállítását, és sok esetben az alkalmazottak bejelentése is elmarad - közölte lapunkkal a Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóság.

További cél a jogkövető magatartás elősegítése, az adózási szabályok betartása, valamint azoknak az adózóknak a kiszűrése, akik azáltal, hogy nem adnak számlát vagy nyugtát, tisztességtelen előnyhöz jutnak a jogkövető adózókkal szemben és megkárosítják az állami költségvetést.

Ezt már olvasta!?

Két sérültet szállítottak kórházba

Két személyautó ütközött össze Veszprémben a Dózsa György és a Harmat utca kereszteződésénél kedden délután. 

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán ismét páros mozi belépőket nyerhetnek.

Jjúlius 5-től 9-ig tart a buli Zamárdiban.

Tojást a gázpedál alá

Fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartanak a megyében. A gyorshajtókra vadásznak. 

Egy éjszaka kétszer fogták el a rendőrök

Ittasan, lejárt vezetői engedéllyel tilos helyen parkolt egy 62 éves veszprémi nő, majd ellenkező irányból egy egyirányú utcába hajtott.

Na-Bed