Kezdetét veszi az adventi időszak

Írta:  8200 Veszprém november 25 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

December 24-ig mindennap várja az érdeklődőket a karácsonyi vásár a Kossuth utcán. A hivatalos megnyitót pénteken tartották meg.

Immáron második alkalommal a VKSZ Zrt. a gazdája a veszprémi karácsonyi vásár szervezésének. Az idei évben újdonságokkal is készültek, hogy színesebbé és meghittebbé tegyék számukra az ünnepet - hangzott el. Dr. Temesvári Balázs, a karácsonyi vásár szervezéséért felelős Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója elmondta, a tavalyi év sikerén felbuzdulva szeretnének még szerethetőbbé varázsolni a belvárost. “Az attrakcióknak köszönhetően ez az esemény többet nyújt, mint egy karácsonyi vásár, főként a legifjabbak kiszolgálására számos gyermekprogrammal készültünk, illetve egy nosztalgia körhinta is üzemel” - ismertette, hozzátéve, a látványos világítás is hozzájárul ahhoz, hogy lélekben is felkészülhessünk a karácsonyra.


A galéria megtekintéséhez kattintson a képre

 

Brányi Mária alpolgármester szerint megszokott Veszprémben a karácsonyi vásár, de ez ennél több. Ebben az időszakban zajlik az Illatos Advent rendezvénysorozat, hiszen az életünkben ez a legfontosabb családi esemény, erre készítenek fel a programok a város több pontján.

A hivatalos megnyitón közreműködött a herendi Prelude kamarakórus

 

Ezt már olvasta!?

2015-ben összesen 10,3 millió utas fordult meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

45 tonna gyümölcsöt foglaltak le, az árut azonnal értékesítették 6 millió forintért.

Óriás szoknyakifestő várta a kicsiket

Szülinapi óriás szoknyakifestő mókára hívta a gyermekeket a Gombrich Mester Művészeti Tanodája szombaton délelőtt a Kossuth utcán.

A szabadtéri tüzek megelőzhetők

A folyamatosan enyhülő időjárás miatt egyre többen kezdenek neki a kerti munkálatoknak, amelyek között a száraz gallyak elégetése is szerepel. 

Tizenkét ittas sofőr az elmúlt 24 órában

A szolgálatot ellátó állomány tizenhat embert állított elő, köztük tizenkettőt ittas járművezetés gyanúja miatt.

Bakony Média névjegykártya