Sok esetben kényelmes Filrt motorvonatok közlekednek Veszprém és Budapest között. Sok esetben kényelmes Filrt motorvonatok közlekednek Veszprém és Budapest között.

Ne megszokásból induljon a vonatra

Írta:  8200 Veszprém december 11 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

December 11-én életbe lépett a MÁV új menetrendje, a veszprémi változásokat hetekkel ezelőtt kigyűjtöttük, a legfontosabbakara újra felhívjuk a figyelmet.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a módosításokkal egy jól tervezhető ütemes menetrenddel lesz összekötve vasúton Veszprém és a főváros. 6 és 21 óra között minden páros óra 2 perckor a Szombathelyről érkező vonatok, páratlan óra 2 perckor pedig a helyből induló járat biztosítja az utazást, amikkel mintegy 1 óra 20 perc alatt Kelenföldön, vagy kevesebb mint másfél óra alatt a Déli-pályaudvaron lehetünk. Ez alól kivétel a 11 órás időpont, ekkor nem lesz járat, illetve a reggeli Göcsej IC 7 óra 5 perckor indul. Budapestről Veszprémbe minden óra 30-kor indulnak vonatok a 11 órás időszakot kivéve reggel 6.30 és 20.30 között.

Érdemes megemlíteni még, hogy hétközben reggelente gyakorlatilag félóránként indul vonat a fővárosba 5.25 és 8.02 között. Budapestről délután sűrítik a járatokat hasonlóan, 14.30 és 17.30 között.

Fontos változás még, hogy Veszprém és Budapest közötti járatokra több esetben is a modern Flirt motorvonatokkat állítja be a MÁV, amivel minden eddiginél kényelmesebben lehet utazni a főváros és a megyeszékhely között.  

Ezt már olvasta!?

Badár Sándor kaszásként riogat (VIDEÓ)

A kisfilmmel a balesetmentes közlekedésre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Már 66 ezer család vette igénybe a csokot

Évről évre többen igénylik, a támogatásra fordított összeg pedig már meghaladta a 180 milliárd forintot.

Távozik a megyei rendőrfőkapitány

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetésével április 1- jei hatállyal Fellegi Norbertet bízták meg, aki jelenleg a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatóság vezetője.

Most kell útnak indulnia? Itt van néhány jó tanács

Az idei téli szezonban nem szoktunk hozzá a fagyos, havas körülmények között történő vezetéshez. Itt van néhány jó tanács, hogy biztonságosan meg is érkezzen a uticéljához.  

A hétvégén még alkalmas lesz sportolásra a Balaton jege

Az idei kitűnő jég a hideg mellett annak is köszönhető, hogy nem hullott rá számottevő hó.

Bakony Média névjegykártya