Fricska kiárusítás jótékony célra Facebook/Fricska

Fricska kiárusítás jótékony célra

Írta:  8200 Veszprém december 12 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Minden szék, asztal, lámpa, fotel, váza, puff árcímkét kap aranyvasárnap, a bevételt a kórház koraszülött osztályának ajánlják fel.

"December 18-án, aranyvasárnap szeretnénk bearanyozni Veszprém legeslegeslegkisebbjeinek életét" - tette közzé hivatalos Facebook-oldalán a veszprémi vár lábánál lévő Fricska. Mint írják, "kedveltétek a Fricska laza berendezését, úgy gondoltuk, hazavihetitek jól ismert, szép emlékeket idéző darabjaitokat."

"Minden szék, asztal, lámpa, fotel, váza, puff árcímkét kap, megvásárolhatjátok magatoknak, hogy a régi Fricska tovább éljen a ti otthonotokban. A Fricska berendezésének kiárusításából befolyt teljes összeget felajánljuk a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Koraszülött Osztályának, hogy a nagy küzdelem, ami a kicsi életekért folyik, könnyebb legyen, biztosabb sikert hozhasson. A vásár 10-12 óráig tart, jelen lesz Dr Tenk Tamás adjunktus, csecsemő-, gyerek-,koraszülött gyógyász, a kiárusítás fővédnöke. Reméljük, éppen nem lesz szükség rá, így leparkolhat a Fricska elé a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány rohamkocsija. Ezzel szeretnénk tisztelegni mindazok előtt, akik erő felett küzdenek a parányi, hamar jött babák előtt, reméljük pozitív energiátok átmelengeti az ő nagy, és a megannyi piciny szíveket is. Gyertek, várunk, vásárolni, nézelődni, beszélgetni, aztán márciusban, a megújult Fricska nyitásakor elmesélhetitek, kinél hogy érzik magukat a fricskás bútorok!" - közölték az üzemeltetők.

A Fricska egyébként átalakítás miatt zárva lesz a tél folyamán, a nyitást márciusra tervezik. 

Ezt már olvasta!?

Több kéményt ellenőriznek, amióta ingyenes a szolgáltatás

Sok olyan ingatlanba is bejutnak, ahol évtizedek óta nem járt szakember.

Köhög? Nehezen lélegzik? Ez az oka

Veszprémben tájékoztatási küszöb feletti a szálló por mennyisége a levegőben.

Szűrés, szűrés, szűrés

Séta a nők egészségéért, összefogás az emlőrák ellen címmel tartott figyelemfelhívó programot a veszprémi Fagyöngy Egyesület szombaton.

Megbízható, kockázatos és egyéb kategóriába sorolják az adózókat.

Beteg gyerekeinek gyűjt egy veszprémi Mikulás

Mindkét fia fogyatékos, a kisebbik koraszülött, agyvérzése volt, állandó ellátást igényel, a nagyobbik értelmi sérült. 

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika