Fricska kiárusítás jótékony célra Facebook/Fricska

Fricska kiárusítás jótékony célra

Írta:  8200 Veszprém december 12 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Minden szék, asztal, lámpa, fotel, váza, puff árcímkét kap aranyvasárnap, a bevételt a kórház koraszülött osztályának ajánlják fel.

"December 18-án, aranyvasárnap szeretnénk bearanyozni Veszprém legeslegeslegkisebbjeinek életét" - tette közzé hivatalos Facebook-oldalán a veszprémi vár lábánál lévő Fricska. Mint írják, "kedveltétek a Fricska laza berendezését, úgy gondoltuk, hazavihetitek jól ismert, szép emlékeket idéző darabjaitokat."

"Minden szék, asztal, lámpa, fotel, váza, puff árcímkét kap, megvásárolhatjátok magatoknak, hogy a régi Fricska tovább éljen a ti otthonotokban. A Fricska berendezésének kiárusításából befolyt teljes összeget felajánljuk a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Koraszülött Osztályának, hogy a nagy küzdelem, ami a kicsi életekért folyik, könnyebb legyen, biztosabb sikert hozhasson. A vásár 10-12 óráig tart, jelen lesz Dr Tenk Tamás adjunktus, csecsemő-, gyerek-,koraszülött gyógyász, a kiárusítás fővédnöke. Reméljük, éppen nem lesz szükség rá, így leparkolhat a Fricska elé a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány rohamkocsija. Ezzel szeretnénk tisztelegni mindazok előtt, akik erő felett küzdenek a parányi, hamar jött babák előtt, reméljük pozitív energiátok átmelengeti az ő nagy, és a megannyi piciny szíveket is. Gyertek, várunk, vásárolni, nézelődni, beszélgetni, aztán márciusban, a megújult Fricska nyitásakor elmesélhetitek, kinél hogy érzik magukat a fricskás bútorok!" - közölték az üzemeltetők.

A Fricska egyébként átalakítás miatt zárva lesz a tél folyamán, a nyitást márciusra tervezik. 

Ezt már olvasta!?

Közel 6,5 tonna élelmiszert adományoztak a rászorulóknak Veszprém megyében

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület november 25-27. között szervezett hagyományos karácsonyi tartósélelmiszer-gyűjtéséhez idén immár 9. alkalommal csatlakozott a Tesco.

Erre még március 16-ig van lehetőségük az adózóknak.

Így váltotta valóra az álmát egy veszprémi fiatalember

A 14 éves Hebling Márton nem vacakolt sokat, hogy elérje a célját, közvetlenül a Lufthansa német légitársaság vezérigazgatójának írt levelet.

A katonai hivatást népszerűsítik

Veszprémet is érinti a Magyar Honvédség “Toborzó országfutás 2016” elnevezésű rendezvénye, amely többek között a katonai hivatást kívánja népszerűsíteni.

A Világ a mi szemünkkel

Ezzel a címmel nyílik fotókiállítás a Veszprémi Petőfi Színházban 2016. november 9-én,  szerdán 17 órakor, az Éltes Mátyás Alapítvány szervezésében.

Na-Bed