Fricska kiárusítás jótékony célra Facebook/Fricska

Fricska kiárusítás jótékony célra

Írta:  8200 Veszprém december 12 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Minden szék, asztal, lámpa, fotel, váza, puff árcímkét kap aranyvasárnap, a bevételt a kórház koraszülött osztályának ajánlják fel.

"December 18-án, aranyvasárnap szeretnénk bearanyozni Veszprém legeslegeslegkisebbjeinek életét" - tette közzé hivatalos Facebook-oldalán a veszprémi vár lábánál lévő Fricska. Mint írják, "kedveltétek a Fricska laza berendezését, úgy gondoltuk, hazavihetitek jól ismert, szép emlékeket idéző darabjaitokat."

"Minden szék, asztal, lámpa, fotel, váza, puff árcímkét kap, megvásárolhatjátok magatoknak, hogy a régi Fricska tovább éljen a ti otthonotokban. A Fricska berendezésének kiárusításából befolyt teljes összeget felajánljuk a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Koraszülött Osztályának, hogy a nagy küzdelem, ami a kicsi életekért folyik, könnyebb legyen, biztosabb sikert hozhasson. A vásár 10-12 óráig tart, jelen lesz Dr Tenk Tamás adjunktus, csecsemő-, gyerek-,koraszülött gyógyász, a kiárusítás fővédnöke. Reméljük, éppen nem lesz szükség rá, így leparkolhat a Fricska elé a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány rohamkocsija. Ezzel szeretnénk tisztelegni mindazok előtt, akik erő felett küzdenek a parányi, hamar jött babák előtt, reméljük pozitív energiátok átmelengeti az ő nagy, és a megannyi piciny szíveket is. Gyertek, várunk, vásárolni, nézelődni, beszélgetni, aztán márciusban, a megújult Fricska nyitásakor elmesélhetitek, kinél hogy érzik magukat a fricskás bútorok!" - közölték az üzemeltetők.

A Fricska egyébként átalakítás miatt zárva lesz a tél folyamán, a nyitást márciusra tervezik. 

Ezt már olvasta!?

Egy nap alatt három ittas vezetőt fogtak el

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a szolgálatot ellátó állomány tizenegy személyt fogott el.

Fontos a játszóterek biztonsága

Ebben az évben több mint 300 játszóeszköz esik át újraminősítésen.

Gyalogtúra az együttműködés jegyében

Roma származású diákokat vittek kirándulni a veszprémi rendőrök.

Még egy hétig lehet kérni az szja-bevallás tervezetének postázását

A NAV idén 3,8 millió adózó számára külön kérés nélkül készítik el az szja-bevallási tervezetet.

Webáruházakat zárt be a NAV

A cégcsoport elektronikai- és háztartási gépek kis-és nagykereskedelmével foglalkozott.

Na-Bed