A látogatók dönthetnek a belépőjegy áráról az állatkertben

Írta:  8200 Veszprém december 13 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Fennállásának legsikeresebb szezonját zárja a Veszprémi Állatkert, amit nagylelkű karácsonyi ajándékkal ünnepelnek meg.

2016. december 24. és 2017. január 2. között minden látogató maga dönthet a belépőjegy áráról - jelentette be Porga Gyula polgármester és Török László, az állatkert igazgatója kedd délelőtti sajtótájékoztatójukon. A minimum ár 100 forint/fő.

Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően nem csak nyáron, illetve jó időben látogatható a park, hanem a téli időszakokban is tartalmas kikapcsolódást jelent - hangoztatta a polgármester.

A méltán híres elődök munkájának, valamint az elmúlt évek látványos fejlesztéseinek, illetve a kiránduló barát időjárásnak köszönhetően 2016-ban több mint 400 ezer látogató kereste fel az immár 30 hektárt is meghaladó méretű állatkertet, ami így már egész napos kikapcsolódást jelent a betérőknek télen és nyáron egyaránt - húzta alá az igazgató.

A Veszprémi Állatkert mindennap várja a látogatókat az év utolsó napjaiban is. Hétköznapokon 9 és 15 óra, hétvégén pedig 9 és 15.30 óra között.

Nem ez az első alkalom idén, hogy jelentős kedvezményekkel invitálja be a látogatókat az állatkert, októberben a nyugdíjasoknak biztosítottak kedvezőbb árú belépőt egy hétvégén át, amivel több mint hatszázan éltek, illetve a Fiatalok éve eseménysorozathoz kapcsolódó “Randi szerda” napok alkalmával is sokan felkeresték a parkot.

 


 

Ezt már olvasta!?

Módosul a buszok útvonala a belvárosi építkezés miatt

Forgalmirend-változás lép életbe Veszprém belvárosában a körforgalmi csomópont építése miatt. Ez jelentősen érinti a buszforgalmat is. 

Kicserélik az Apple hálózati csatlakozóadaptereit

A hálózati csatlakozóadapterek 2003-tól 2015-ig voltak a Mac számítógépek és bizonyos iOS-készülékek tartozékai.

Fokozott rendőri jelenlét az iskoláknál

Elősegítik a gyermekek biztonságos közlekedését, úttesten való áthaladását, s fokozott figyelmet fordítanak a gépjárművezetők jogkövető magatartásának ellenőrzésére.

A zoknijában találták meg a lopott pénzt

A veszprémi nyomozók rövid időn belül elfogták azt a 21 éves férfit, aki miután ismerősét meglopta elmenekült a helyszínről.

Sportévnyitót tartottak

Köszönet jár mindenkinek, aki a mindennapjait edzéssel tölti és a város jó hírnevének öregbítéséért dolgozik – ezt mondta a megyeszékhely hagyományos sportévnyitó rendezvényén Porga Gyula.

Bakony Média névjegykártya