Diákok segítettek a tűzoltóknak Fotó: katasztrófavédelem

Diákok segítettek a tűzoltóknak

Írta:  8200 Veszprém december 20 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az idei évben a Deák Ferenc Általános Iskola diákjai segédkeztek a veszprémi hivatásos tűzoltóknak feldíszíteni az épület előtt álló fenyőt kedden.

A diákok minden évben örömmel érkeznek a laktanyába, és büszkén mutatják a saját kezűleg készített karácsonyfadíszeket, melyekkel a veszprémi tűzoltóság előtt álló fenyőt öltöztetik ünnepi díszbe. Ez alkalommal is minden apró kézre szükség volt, hiszen a cseppnyi fenyő az évek alatt hatalmas fává növekedett. A gyermekek számára jó móka volt azon versenyezni, ki tudja magasabbra aggatni a szaloncukrot, vagy épp a kis ajándékdobozkákat.

A fa gyorsan szépült, a lelkes gyermeksereg nagy elánnal vetette bele magát a munkába. A létraszer segítségével a fa legmagasabb pontjait is elérték, emellett egy nem mindennapi élménnyel is gazdagodtak - számoltak be az eseményről a katasztrofavedelem.hu oldalán. 

Ezt már olvasta!?

Az elmúlt év meghatározó pillanatai láthatók az alábbi videó összeállításban.

Fiatalok loptak szerszámgépeket

Két órán belül elfogták a lopással gyanúsítható 19 éves nőt, valamint fiatalkorú és gyermekkorú társát a veszprémi rendőrök.

Fenntartható civil szervezetek

Képességfejlesztő workshop-ot tartanak Veszprémben a helyi civil szervezetek számára a helyi önkormányzat és üzleti szféra bevonásával április 14-én.

A VeszprémFest rajzpályázata általános- és középiskolás diákok részére

A rajzpályázatban Veszprém két ikonikus épületét rajzolhatják meg, festhetik ki kedvükre a jelentkezők.

Átadták a 8-as főút megújult várpalotai szakaszát

A mintegy 600 millió forint értékű beruházás során az inotai vasúti híd és a város Veszprém felőli határa között öt kilométeren végeztek burkolatmegújítást.

Na-Bed