Diákok segítettek a tűzoltóknak Fotó: katasztrófavédelem

Diákok segítettek a tűzoltóknak

Írta:  8200 Veszprém december 20 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az idei évben a Deák Ferenc Általános Iskola diákjai segédkeztek a veszprémi hivatásos tűzoltóknak feldíszíteni az épület előtt álló fenyőt kedden.

A diákok minden évben örömmel érkeznek a laktanyába, és büszkén mutatják a saját kezűleg készített karácsonyfadíszeket, melyekkel a veszprémi tűzoltóság előtt álló fenyőt öltöztetik ünnepi díszbe. Ez alkalommal is minden apró kézre szükség volt, hiszen a cseppnyi fenyő az évek alatt hatalmas fává növekedett. A gyermekek számára jó móka volt azon versenyezni, ki tudja magasabbra aggatni a szaloncukrot, vagy épp a kis ajándékdobozkákat.

A fa gyorsan szépült, a lelkes gyermeksereg nagy elánnal vetette bele magát a munkába. A létraszer segítségével a fa legmagasabb pontjait is elérték, emellett egy nem mindennapi élménnyel is gazdagodtak - számoltak be az eseményről a katasztrofavedelem.hu oldalán. 

Ezt már olvasta!?

Érkeznek a motorosok

Már javában tart az alsóörsi motoros találkozó, a hagyományoknak megfelelően szombaton lesz a nagy felvonulás, forgalomkorlátozásokra lehet számítani.

Ne akarjon a Vásárcsarnokba menni hétfőn

Bezár a veszprémi Vásárcsarnok. Az üzemeltető tájékoztatása szerint 2017. január 23-án, hétfőn nem nyitnak ki a standok.

Hamarosan nyit a karácsonyi vásár

A napokban kikerültek a lapraszerelt házak elemei a Kossuth utcára.

Amit nem csalt ki, azt ellopta

Egy 49 éves veszprémi nő nyugdíjas ismerőseitől csalt ki közel félmillió forintot, de ez nem volt elég neki.

Éheztette kutyáját

Egy állatkínzás miatt indult nyomozást fejeztek be a veszprémi rendőrök.

Na-Bed