Közösen az eltűnt gyermekekért

Írta:  8200 Veszprém január 19 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Figyelemfelhívó kampányokkal, beszélgetésekkel és egy kis odafigyeléssel megelőzhetők az eltűnések.

Közös programokat is szervez mostantól az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány és a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület. A két fiatalokkal foglalkozó civil szervezet szerdán kötött együttműködési megállapodást. Az eseményen elhangzott: bár országosan emelkedik az eltűnt gyermekekkel kapcsolatos bejelentések száma, szerencsére Veszprém megyében kevés ilyen esettel találkozik az alapítvány.

Figyelemfelhívó kampányokkal, beszélgetésekkel és egy kis odafigyeléssel megelőzhetők az eltűnések - mondta Sinka Vivien. Az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke szerint a hátrányos helyzetű fiatalokra jobban és másképpen kell odafigyelni.

A hátrányos helyzetű fiatalok közül is sokan szöknek el vagy tűnnek el - erről is beszélt Molnár Roland, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke. Fontosnak tartják a civil szervezetekkel való közös munkát, a tapasztalatok megosztását, ezért az együttműködés keretében bizonyos programokat is szerveznek az alapítvánnyal - számolt be róla a .

Ezt már olvasta!?

Közösségünk ünnepe

Dr. Tölgyesi József, a Gárdonyi Zoltán Ifjúsági Kamarazenekar és Vasáros József vehette át az idei Gizella-díjakat.

Bábszínház a vásárcsarnokban

Egy drón is feltűnik majd.

Idén is többnapos programsorozat övezi a füredi Anna-bált

Idén is többnapos programsorozat övezi a július 21-i füredi Anna-bált: lesz prímásverseny, operagála és utcabál is - közölték a szervezők keddi balatonfüredi sajtótájékoztatójukon.

Meglopta a munkatársát

A veszprémi rendőrök elfogták azt a várpalotai nőt, aki munkahelyén ellopott egy mobiltelefont.

Birkát loptak, de nem bírtak vele

A rendőrök elfogták azt a két fiatalt, akik egy devecseri családi ház udvarából birkát loptak.

Na-Bed