Közösen az eltűnt gyermekekért

Írta:  8200 Veszprém január 19 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Figyelemfelhívó kampányokkal, beszélgetésekkel és egy kis odafigyeléssel megelőzhetők az eltűnések.

Közös programokat is szervez mostantól az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány és a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület. A két fiatalokkal foglalkozó civil szervezet szerdán kötött együttműködési megállapodást. Az eseményen elhangzott: bár országosan emelkedik az eltűnt gyermekekkel kapcsolatos bejelentések száma, szerencsére Veszprém megyében kevés ilyen esettel találkozik az alapítvány.

Figyelemfelhívó kampányokkal, beszélgetésekkel és egy kis odafigyeléssel megelőzhetők az eltűnések - mondta Sinka Vivien. Az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke szerint a hátrányos helyzetű fiatalokra jobban és másképpen kell odafigyelni.

A hátrányos helyzetű fiatalok közül is sokan szöknek el vagy tűnnek el - erről is beszélt Molnár Roland, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke. Fontosnak tartják a civil szervezetekkel való közös munkát, a tapasztalatok megosztását, ezért az együttműködés keretében bizonyos programokat is szerveznek az alapítvánnyal - számolt be róla a .

Ezt már olvasta!?

Záporok, zivatarok váltják a napsütést

A csodás napsütés után hétfő este elered az eső. 

Kiosztották a Megyei Príma Díjakat

Idén a Vass- gyűjtemény alapítója Vass László, Szokolai László úszóedző, és a Gizella Női Kar vehették át a kitüntetést.

Példát mutattak emberi méltóságból

Petőfi Sándor veszprémi látogatására emlékeztek szerdán délután a Megyeház téren.

Na-Bed