Közösen az eltűnt gyermekekért

Írta:  8200 Veszprém január 19 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Figyelemfelhívó kampányokkal, beszélgetésekkel és egy kis odafigyeléssel megelőzhetők az eltűnések.

Közös programokat is szervez mostantól az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány és a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület. A két fiatalokkal foglalkozó civil szervezet szerdán kötött együttműködési megállapodást. Az eseményen elhangzott: bár országosan emelkedik az eltűnt gyermekekkel kapcsolatos bejelentések száma, szerencsére Veszprém megyében kevés ilyen esettel találkozik az alapítvány.

Figyelemfelhívó kampányokkal, beszélgetésekkel és egy kis odafigyeléssel megelőzhetők az eltűnések - mondta Sinka Vivien. Az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke szerint a hátrányos helyzetű fiatalokra jobban és másképpen kell odafigyelni.

A hátrányos helyzetű fiatalok közül is sokan szöknek el vagy tűnnek el - erről is beszélt Molnár Roland, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke. Fontosnak tartják a civil szervezetekkel való közös munkát, a tapasztalatok megosztását, ezért az együttműködés keretében bizonyos programokat is szerveznek az alapítvánnyal - számolt be róla a .

Ezt már olvasta!?

Emelkedik az üzemanyagok ára

A Mol Nyrt. bruttó 5 forinttal emeli a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán - értesült piaci forrásokból az MTI.

Folyamatosan gyűjtik a kihelyezett fenyőfákat

A legtöbben az előttünk álló hétvégén szabadulnak meg az ünnepi dísztől.

Dolgoznak a síkosságmentesítésen

20 tonna só, 12 tonna keverék és 3 tonna zeokal síkosságmentesítő szóróanyag kerül Veszprém utcáira 24 óra alatt.

Látni és látszani - hívja fel a figyelmet a rendőrség

A balesetmentes közlekedés érdekében a Magyar Autóklub veszprémi szervizében tájékoztatták a gépjármű-tulajdonosokat a látás és a láthatóság kiemelt fontosságáról.

Csökkent az üzemanyagok ára

Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Na-Bed