Látogatási tilalom a kórházban

Írta:  8200 Veszprém január 20 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház több osztályán látogatási tilalmat rendeltek el 2017. január 21-től.

Az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók számának ugrásszerű emelkedése, a szomszédos megyékben kialakult járványhelyzet miatt Kórházunk Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán, Gyermekgyógyászati Centrumában a Központi Intenzív Osztályon és a Belgyógyászati Centrumban 2017. 01.21-től látogatási korlátozást rendelek el - közölte dr. Dávid Gyula megbízott főigazgató. Hozzátette, a Gyermekgyógyászati Centrumban a beteg gyermek mellett egy szülő folyamatosan tartózkodhat, egyebekben teljes a látogatási tilalom.

A látogatási tilalom alól felmentés – kegyeleti okokból – csak a végstádiumú fekvőbetegek hozzátartozói részére adható, főorvosi illetve ügyeletes orvosi engedéllyel.

A Kórházhigiénés Osztály hetente regisztrálja az osztályokon előforduló influenza szerű megbetegedések számát.

Ezt már olvasta!?

Jobban becsüljük meg a véradókat

A véradás mellett szűrővizsgálatok, bio és natur termékek vására és szórakoztató programok várják az egyetemi aulába látogatókat szombaton a nagy véradó és egészségnap alkalmával.

Új szemlélet kell a hulladékgazdálkodásban

A legrosszabb, amit a hulladékkal tehetünk, az a hulladéklerakóban történő elhelyezés – hangoztatta sajtótájékoztatón Gerstmár Ferenc önkormányzati képviselő.

Rendkívül meleg volt a tavasz

Az idei tavasz a harmadik legmelegebb volt Magyarországon - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez is eljuttatott elemzéséből.

Így látják az esküvőt a gyerekek

Óvodásoknak és kisiskolásoknak hirdetett rajzpályázatot a Kukkantó Baráti Kör Egyesület a Házasság hete programsorozathoz kapcsolódva.

A gázolaj ára nem változik. 

Na-Bed