Klasszikus esküvő, natúr színekkel

Írta:  8200 Veszprém február 06 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Negyedik alkalommal rendezték meg a Mr. és Mrs. Esküvő Kiállítás Veszprémben, aminek új helyszín, az Agóra adott otthont a hétvégén.

Összesen 57 kiállító várta a mintegy ezer érdeklődőt a két nap alatt, a teljes esküvői paletta felsorakozott a helyszínen - mondta el érdeklődésünkre a szervező Ottília Esküvőszervező tulajdonosa. Táll István tapasztalata szerint az esküvőre készülők többsége igyekszik maga megszervezni a eseményt, de érdemes megbízni ezzel egy szakembert, aki tapasztalatával sokat tehet azért, hogy a procedúra valóban élmény legyen.


A galéria megtekintéséhez kattintson a képre

 

Ami az esküvőket illeti, egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a megjelenésben a natúr színek, a többség klasszikus házasságkötést szeretne, amik többnyire 60-90 fősek. Néhány éve ez a szám lecsökkent 20-50 főre, de idén már megjelentek a 120-150 fős lakodalmak - mesélt tapasztalatairól Táll István. Új trend, hogy az ifjú pár szeretné a szabadban kimondani a boldogító igent.

A kiállításra látogatók a széles kínálat mellett gazdag színpadi produkció is szórakoztatta a két napa alatt, illetve számos ajándék is gazdára talált. “A visszajelzések alapján igény mutatkozik egy őszi kiállításra is, hiszen sokan már ekkor elkezdik tervezni a következő évben esedékes esküvőjüket” - vélekedett a szervező, aki hozzátette még, a jegybevétel egy részét jótékonysági célra fordítják.
 

 

Ezt már olvasta!?

Múlt és jelen kéz a kézben jár Veszprémben

Porga Gyula polgármester Gizella-díjat adott át Molnár Sándor antikváriusnak, Puskás Péter operatőrnek és Weber János építésznek a városi programsorozat ünnepi estjén szombaton.

Veszprémiért is szoríthatunk az olimpián

Rasovszky Kristóf, a Balaton Úszó Klub sportolója 1500 méteres gyorsúszásban indul az ötkarikás játékokon, akit Brányi Mária búcsúztatott szerdán délelőtt.

Műsorváltozással kezdődik a fesztivál

Ma kezdődik és 10 napon keresztül 30 borász és 30 koncert várja a kikapcsolódni vágyókat a Rozé, Rizling és Jazz Napok. 

XXI. századivá válik a közösségi közlekedés Veszprémben

Jövő év elején teljesen megújul Veszprém közösségi közlekedése. Ezzel kapcsolatban lakossági konzultáció kezdődött a megyeszékhelyen.

Emelte bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Na-Bed