Klasszikus esküvő, natúr színekkel

Írta:  8200 Veszprém február 06 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Negyedik alkalommal rendezték meg a Mr. és Mrs. Esküvő Kiállítás Veszprémben, aminek új helyszín, az Agóra adott otthont a hétvégén.

Összesen 57 kiállító várta a mintegy ezer érdeklődőt a két nap alatt, a teljes esküvői paletta felsorakozott a helyszínen - mondta el érdeklődésünkre a szervező Ottília Esküvőszervező tulajdonosa. Táll István tapasztalata szerint az esküvőre készülők többsége igyekszik maga megszervezni a eseményt, de érdemes megbízni ezzel egy szakembert, aki tapasztalatával sokat tehet azért, hogy a procedúra valóban élmény legyen.


A galéria megtekintéséhez kattintson a képre

 

Ami az esküvőket illeti, egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a megjelenésben a natúr színek, a többség klasszikus házasságkötést szeretne, amik többnyire 60-90 fősek. Néhány éve ez a szám lecsökkent 20-50 főre, de idén már megjelentek a 120-150 fős lakodalmak - mesélt tapasztalatairól Táll István. Új trend, hogy az ifjú pár szeretné a szabadban kimondani a boldogító igent.

A kiállításra látogatók a széles kínálat mellett gazdag színpadi produkció is szórakoztatta a két napa alatt, illetve számos ajándék is gazdára talált. “A visszajelzések alapján igény mutatkozik egy őszi kiállításra is, hiszen sokan már ekkor elkezdik tervezni a következő évben esedékes esküvőjüket” - vélekedett a szervező, aki hozzátette még, a jegybevétel egy részét jótékonysági célra fordítják.
 

 

Ezt már olvasta!?

 A fogyasztói árak 2015-ben 0,1 százalékkal csökkentek.

Versmondásért színházjegyet adnak

A költészet napján 10 és 18 óra között lehet így "vásárolni" a Petőfi Színházban.

Törtek az autók a hét utolsó napján

Két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei vasárnap.

A használt autók piacán rekordforgalom várható az idén

Az idén január és szeptember között 573 722 használt autó került új tulajdonoshoz.

Kinyíltak a szertárkapuk gyermeknapon

Több száz család ismerhette meg a tűzoltók mindennapjait vasárnap.

Na-Bed