Élő - Zene Tehetségkutatót rendeznek

Írta:  8200 Veszprém február 10 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az Öröm a zene programhoz kapcsolódva rendezik meg Veszprémben az első Élő - Zene Tehetségkutatót tavasszal.

A versenyre zenekarok, élő zenében érdekelt előadók jelentkezését várják a szervezők. A nevezést követően zsűri jelöli ki azt a 10 produkciót, amely továbbjut az április 1-jei veszprémi döntőre. A legjobb élő zenei produkció az Öröm a zene októberi budapesti döntőjén képviselheti majd Veszprém megyét. A legjobb hazai zenekar 3 millió Ft összegű támogatáshoz juthat. A helyi válogató részleteit sajtótájékoztató keretében ismertették az Új Nemzedék Veszprémi Közösségi Térben - számolt be róla a 

Veszprém megye idén először csatlakozik az Öröm zene programhoz, amely az elmúlt években sok tehetséges együttest juttatott a haza zenei élet élvonalába. A tehetségkutató fesztiválra egy saját szerzeménnyel jelentkezhetnek a zenekarok, a jelentkezés már megkezdődött.

Veszprémben március 1-jéig lehet jelentkezni.

Ezt már olvasta!?

Három kormányablakban nyílik NAV ügyfélszolgálat

Sümegen, Devecserben és Balatonalmádiban. 

Vállalkozói sikertörténetek Veszprém megyében

Rendhagyó pódiumbeszélgetés keretében mutatták be a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vállalkozói sikertörténeteket felvonultató kiadványát a napokban.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Négy tűzszerész meghalt egy hortobágyi robbanásban

Négy honvédségi tűzszerész életét vesztette, egy pedig megsérült egy robbanásban a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a volt bombázótéren péntek délután.

A polgári és a közösségi erényeket egyaránt szem előtt kell tartani

A Pannon Egyetem és Veszprém városa közös újévi ünnepséget tartott szombaton.

Na-Bed