Élő - Zene Tehetségkutatót rendeznek

Írta:  8200 Veszprém február 10 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az Öröm a zene programhoz kapcsolódva rendezik meg Veszprémben az első Élő - Zene Tehetségkutatót tavasszal.

A versenyre zenekarok, élő zenében érdekelt előadók jelentkezését várják a szervezők. A nevezést követően zsűri jelöli ki azt a 10 produkciót, amely továbbjut az április 1-jei veszprémi döntőre. A legjobb élő zenei produkció az Öröm a zene októberi budapesti döntőjén képviselheti majd Veszprém megyét. A legjobb hazai zenekar 3 millió Ft összegű támogatáshoz juthat. A helyi válogató részleteit sajtótájékoztató keretében ismertették az Új Nemzedék Veszprémi Közösségi Térben - számolt be róla a 

Veszprém megye idén először csatlakozik az Öröm zene programhoz, amely az elmúlt években sok tehetséges együttest juttatott a haza zenei élet élvonalába. A tehetségkutató fesztiválra egy saját szerzeménnyel jelentkezhetnek a zenekarok, a jelentkezés már megkezdődött.

Veszprémben március 1-jéig lehet jelentkezni.

Ezt már olvasta!?

Közel megduplázza területét a Valeo

Új logisztikai központot épít Veszprémben a Valeo Kft., amivel közel megduplázza területét a cég.

Válogatás száz év képeiből

Hosszú ideje gyűjti az archív fotókat a fortepan.hu, most azonban a közösségi oldalon jött össze egy csokor, időutazásra alkalmas felvétel. 

Ittas járművezetőkre vadásznak

Háromnapos, országos közlekedésbiztonsági akciót indít ma az ittas és a bódult állapotban vezetők kiszűrésére a rendőrség.

Gazdagítják Veszprém közösségét

Átadták az idei Pro Urbe érdemérmeket.

Dózsavárosi fejlesztések

Iskolai sportpálya felújítás, út- és járdaépítés - az idei évre tervezett városrészi fejlesztésekről is szó volt a Dózsavárosi Tanács ülésén.

Na-Bed