Kiemelkedő szakmai és tudományos munka

Írta:  8200 Veszprém február 13 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az Év Levéltára Díjat 2016-ban a Magyar Nemzeti Levéltár Veszprém Megyei Levéltárának ítélte oda a Magyar Levéltárosok Egyesülete.

A hivatalos díjátadót - idén ötödik alkalommal - hétfőn délután tartották meg Veszprémben. A Veszprém Megyei Levéltár munkáját dr. Ö. Kovács József, a Magyar Nemzeti Levéltár megyei főigazgató-helyettese, dr. Kenyeres István, a Magyar Levéltárosok Egyesülete elnöke, dr. Sepseyné dr. Vígh Annamária, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője, Fenyvesi Zoltán, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, dr. Szögi László, az ELTE egyetemi tanára, valamint Porga Gyula, Veszprém polgármestere méltatta.  

Elhangzott, "Az év levéltára 2016" pályázatot kiemelkedő szakmai és tudományos munkájával, aktív, közösségformáló kulturális teljesítményével, közművelődési és levéltár-pedagógiai programjaival nyerte el a Veszprém Megyei Levéltár. 

Ezt már olvasta!?

Hétfőn kezdődnek a magyar írásbelik

Mintegy 112 ezren adnak számot tudásukról.

Közösen felügyelik a tisztaságot

Közös akciót indított az illegális hulladéklerakók ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság, a helyi közterület-felügyelet és a veszprémi Dózsa polgárőrség a napokban.

Így kerülhetjük el a kéménytüzeket

Veszprém megyében a fűtési időszak egyik legjellemzőbb káreseménye a kéménytűz.

Duplájára nőtt a diabéteszesek aránya

Tizenkét év alatt megduplázódott Magyarországon a cukorbetegek aránya.

Na-Bed