Kiemelkedő szakmai és tudományos munka

Írta:  8200 Veszprém február 13 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az Év Levéltára Díjat 2016-ban a Magyar Nemzeti Levéltár Veszprém Megyei Levéltárának ítélte oda a Magyar Levéltárosok Egyesülete.

A hivatalos díjátadót - idén ötödik alkalommal - hétfőn délután tartották meg Veszprémben. A Veszprém Megyei Levéltár munkáját dr. Ö. Kovács József, a Magyar Nemzeti Levéltár megyei főigazgató-helyettese, dr. Kenyeres István, a Magyar Levéltárosok Egyesülete elnöke, dr. Sepseyné dr. Vígh Annamária, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője, Fenyvesi Zoltán, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, dr. Szögi László, az ELTE egyetemi tanára, valamint Porga Gyula, Veszprém polgármestere méltatta.  

Elhangzott, "Az év levéltára 2016" pályázatot kiemelkedő szakmai és tudományos munkájával, aktív, közösségformáló kulturális teljesítményével, közművelődési és levéltár-pedagógiai programjaival nyerte el a Veszprém Megyei Levéltár. 

Ezt már olvasta!?

A mínusz egyedik nappal, a Petőfi Zenei Díj gálájával és Fatboy Slim koncertjével hétfőn kezdődik a 25. Telekom VOLT Fesztivál. 

Torlódtak a járművek az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátkelőnél.

Országszerte véglegesítették az új fix traffipaxok helyét

Valamennyi fix telepítésű traffipax (hivatalosan Véda közúti intelligens kamera) felszerelési helyét véglegesítette a rendőrség - írta a Zsaru Magazin.

A Világ a mi szemünkkel

Ezzel a címmel nyílik fotókiállítás a Veszprémi Petőfi Színházban 2016. november 9-én,  szerdán 17 órakor, az Éltes Mátyás Alapítvány szervezésében.

Czunyiné Bertalan Judit a digitális tartalomfejlesztésért felel majd kormánybiztosként.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika