Kiemelkedő szakmai és tudományos munka

Írta:  8200 Veszprém február 13 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az Év Levéltára Díjat 2016-ban a Magyar Nemzeti Levéltár Veszprém Megyei Levéltárának ítélte oda a Magyar Levéltárosok Egyesülete.

A hivatalos díjátadót - idén ötödik alkalommal - hétfőn délután tartották meg Veszprémben. A Veszprém Megyei Levéltár munkáját dr. Ö. Kovács József, a Magyar Nemzeti Levéltár megyei főigazgató-helyettese, dr. Kenyeres István, a Magyar Levéltárosok Egyesülete elnöke, dr. Sepseyné dr. Vígh Annamária, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője, Fenyvesi Zoltán, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, dr. Szögi László, az ELTE egyetemi tanára, valamint Porga Gyula, Veszprém polgármestere méltatta.  

Elhangzott, "Az év levéltára 2016" pályázatot kiemelkedő szakmai és tudományos munkájával, aktív, közösségformáló kulturális teljesítményével, közművelődési és levéltár-pedagógiai programjaival nyerte el a Veszprém Megyei Levéltár. 

Ezt már olvasta!?

Mondja el véleményét!

Itt a lehetőség, hogy elmondja a véleményét a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató munkájáról. 

Jókedv árad a falakról

Változatos és színes épületek várnak ránk a belvárosban tíz napon keresztül. 

Palacsinta helyett csalódás

A szervezők néhány száz vendégre számítottak Alsóörsön az I. Palacsinta Fesztivál alkalmával vasárnap, végül több ezren érkeztek. A többség csalódottan és éhesen távozott.

Vasárnap reggelre kifehéredhet a táj

A jövő hét elején pedig a kemény fagyok is visszatérnek.

Egyetlen falat sem veszhet kárba!

2020-ra a Tesco összes európai áruháza jótékony célra ajánlja fel az élelmiszer-felesleget.

Na-Bed