Vége a szezonnak Fotó: facebook/Intersport Síaréna Eplény

Vége a szezonnak

Írta:  8200 Veszprém március 11 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ingyenes síeléssel búcsúztatják az idei telet az eplényi sípályán március 12-én, vasárnap.

Március 12-én, a szezon 95. napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától - közölték az üzemeltetők a közösségi oldalukon. A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttek így, mert már nem tudják a megszokott eplényi minőséget garantálni. Az utóbbi napok szeles időjárása nagyon sok koszt és port hordott a hóra, ami emiatt nehezen csúszik és kevésbé élvezhető.

Mint írták, szép szezont tudhatnak maguk mögött, hiszen több mint 200 ezer köbméter havat gyártottak, a leghosszabb szezont produkálták Magyarországon, 16 nap pedig lehetőség volt arra, hogy a teljes pályarendszer üzemelhessen. 

Arról is szóltak posztjukban, hogy már tervezik a következő szezont, új sípályát, liftet, tanulópályát építenek és új hóágyúkat is beszereznek. 

 

Ezt már olvasta!?

Tömegével érkeznek a kabátok

"Szabadfogas" néven terjedt el az a kezdeményezés a közösségi oldalon, amely rászorulókat segít téli ruházathoz. Veszprémben a Petőfi Színház csatlakozott az önkéntes segítségnyújtáshoz.

Az összes traffipax üzemel csütörtökön

Az ellenőrzés célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, nem a szankcionálás.

Jó befektetésnek számítunk

Veszprémet ajánlja az ingatlanbefektetőknek a portfolio.hu gazdasági internetes portál.

Szűrés, szűrés, szűrés

Séta a nők egészségéért, összefogás az emlőrák ellen címmel tartott figyelemfelhívó programot a veszprémi Fagyöngy Egyesület szombaton.

Na-Bed