Vége a szezonnak Fotó: facebook/Intersport Síaréna Eplény

Vége a szezonnak

Írta:  8200 Veszprém március 11 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ingyenes síeléssel búcsúztatják az idei telet az eplényi sípályán március 12-én, vasárnap.

Március 12-én, a szezon 95. napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától - közölték az üzemeltetők a közösségi oldalukon. A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttek így, mert már nem tudják a megszokott eplényi minőséget garantálni. Az utóbbi napok szeles időjárása nagyon sok koszt és port hordott a hóra, ami emiatt nehezen csúszik és kevésbé élvezhető.

Mint írták, szép szezont tudhatnak maguk mögött, hiszen több mint 200 ezer köbméter havat gyártottak, a leghosszabb szezont produkálták Magyarországon, 16 nap pedig lehetőség volt arra, hogy a teljes pályarendszer üzemelhessen. 

Arról is szóltak posztjukban, hogy már tervezik a következő szezont, új sípályát, liftet, tanulópályát építenek és új hóágyúkat is beszereznek. 

 

Ezt már olvasta!?

Óriás szoknyakifestő várta a kicsiket

Szülinapi óriás szoknyakifestő mókára hívta a gyermekeket a Gombrich Mester Művészeti Tanodája szombaton délelőtt a Kossuth utcán.

A leégett Kovászna megyei iskola javára gyűjtenek

A romániai, Kovászna megyei Kommandó településen működő Horn Dávid Általános Iskola faépületének mintegy 25 százaléka megsemmisült.

Az utazási kedvezményeket csak érvényes diákigazolvánnyal vagy ideiglenes diákigazolványnak minősülő igazolással lehet igénybe venni.

Így kerülhetjük el a kéménytüzeket

Veszprém megyében a fűtési időszak egyik legjellemzőbb káreseménye a kéménytűz.

MikulásGyár Veszprémben

Elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot, édességet várnak adományként. 

Na-Bed