Minőséggel figyeljünk egymásra

Írta:  8200 december 17 2015 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Dózsaváros óvodásai, iskolásai, valamin civil szervezetek tagjai rendeztek meghitt programot karácsony közeledtével a városrészen élőknek.

Ez az időszak a várakozásról szól - hangsúlyozta Medveczky Miklós, a Szent János plébánia plébánosa szerdán este a Dózsa téren, kiemelve, szeretettel és minőséggel figyeljünk egymásra. Ünnepváró gondolatában szembe állította egymással a forintban kifejezhető, személytelen ajándékokat, valamint az emberi figyelmességet.


Medveczky Miklós

Porga Gyula polgármester köszöntőjében a dózsavárosiakat éltette, akik - mint mondta - közösen tesznek azért, hogy szebbek legyenek a hétköznapok, valamint az ünnepek. Ez az egymásra figyelés tart egybe és visz előbbre egy nagyobb közösséget is, Veszprémet - tette hozzá. 

 

 

Ezt már olvasta!?

Gazdátlan autóval ütközött egy Veszprémbe tartó vonat

Gazdátlan személygépkocsinak ütközött Pétfürdő és Hajmáskér között egy Budapestről Veszprémbe tartó vonat hétfőn este.

Kezdődik a szezon

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a veszprémi turisztikai szezonnyitót és vásárt április 14-én, szombaton.

Érkeznek a felsőoktatási pótfelvételi ponthatárokat

Csütörtökön hirdetik ki a felsőoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait a www.felvi.hu oldalon.

Emeli bruttó 5-5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Kerékpáros verseny a megye útjain

Idén ötödször lesz magyarországi szakasza Veszprém és Pápa között a “Carpathian Couriers Race” elnevezésű, több fordulós országúti kerékpárversenynek 2018. április 28-án, szombaton.

Na-Bed