Szoros kapcsolat szülőkkel, gyerekekkel, pedagógusokkal

Írta:  8200 Veszprém április 04 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

25 éves a Kék Madár Személyközpontú Pedagógiai Program Veszprémben.

A Báthory István Általános Iskolában tevékenykedő pedagógusok a diákokkal és a szülőkkel közösen készültek az ünnepre. A műsor keretében két pedagógus Pro Meritis elismerésben részesült Veszprém polgármesterétől - tudósított az eseményről a .

Rendkívül szoros a kapcsolat a szülőkkel, gyerekekkel, pedagógusokkal - vélekedett Barták Péterné, a Báthory István Általános Iskola vezetője. Mint mondta, rendeget közös programot szerveznek az iskolában és azon kívül is. Az is fontos, hogy ők kicsit kötetlenebből tanítanak, illetve osztályozás helyett szöveges értékelést kapnak.

A jubileumi gála során Porga Gyula polgármester Pro Meritis elismerést adott Mészáros Éva tanítónak és a program szakmai vezetőjének, Jegesné Rémesi Irénnek. Mindketten elhivatottam, példamutató emberséggel végzik pedagógiai munkájukat, a folytatást illetően is bizakodó a Kék Madár közössége. 

Ezt már olvasta!?

A település korábbi polgármestere lemondott. 

Nem kaptak kedvezményes belépőt a fogyatékkal élők az állatkertbe

Néhány óra alatt több ezren osztották meg azt a posztot, amely arról szól, hogy egy fogyatékkal élő csoportot nem engedtek be kedvezményesen a Veszprémi Állatkertbe. 

A munkálatoknak 2018-ig kell befejeződniük.

Csoportos garázdaság a váróteremben

A veszprémi rendőrök négy személyt állítottak elő a helyi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Szent Imrének állítottak emléket

Magyarország államalapító uralkodója, Szent István király és Boldog Gizella gyermekének, Imre hercegnek állítottak szobrot a róla elnevezett téren szombat délelőtt Veszprémben.

Na-Bed