Szoros kapcsolat szülőkkel, gyerekekkel, pedagógusokkal

Írta:  8200 Veszprém április 04 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

25 éves a Kék Madár Személyközpontú Pedagógiai Program Veszprémben.

A Báthory István Általános Iskolában tevékenykedő pedagógusok a diákokkal és a szülőkkel közösen készültek az ünnepre. A műsor keretében két pedagógus Pro Meritis elismerésben részesült Veszprém polgármesterétől - tudósított az eseményről a .

Rendkívül szoros a kapcsolat a szülőkkel, gyerekekkel, pedagógusokkal - vélekedett Barták Péterné, a Báthory István Általános Iskola vezetője. Mint mondta, rendeget közös programot szerveznek az iskolában és azon kívül is. Az is fontos, hogy ők kicsit kötetlenebből tanítanak, illetve osztályozás helyett szöveges értékelést kapnak.

A jubileumi gála során Porga Gyula polgármester Pro Meritis elismerést adott Mészáros Éva tanítónak és a program szakmai vezetőjének, Jegesné Rémesi Irénnek. Mindketten elhivatottam, példamutató emberséggel végzik pedagógiai munkájukat, a folytatást illetően is bizakodó a Kék Madár közössége. 

Ezt már olvasta!?

Így váltotta valóra az álmát egy veszprémi fiatalember

A 14 éves Hebling Márton nem vacakolt sokat, hogy elérje a célját, közvetlenül a Lufthansa német légitársaság vezérigazgatójának írt levelet.

Civil segítséggel szépült meg a Panoráma út

Önkéntes akciónapot hirdetett a Veszprém Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, amihez kapcsolódva megszépítették a veszprémi Panoráma utat.

Emelkedik az üzemanyagok ára

A Mol bruttó 2-2 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn.

Január elsejével megjelennek az első elektronikus, többfunkciós személyazonosító igazolványok.

Kemény fagy, erős szél

Ez vár ránk a következő napokban.

Na-Bed