Szoros kapcsolat szülőkkel, gyerekekkel, pedagógusokkal

Írta:  8200 Veszprém április 04 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

25 éves a Kék Madár Személyközpontú Pedagógiai Program Veszprémben.

A Báthory István Általános Iskolában tevékenykedő pedagógusok a diákokkal és a szülőkkel közösen készültek az ünnepre. A műsor keretében két pedagógus Pro Meritis elismerésben részesült Veszprém polgármesterétől - tudósított az eseményről a .

Rendkívül szoros a kapcsolat a szülőkkel, gyerekekkel, pedagógusokkal - vélekedett Barták Péterné, a Báthory István Általános Iskola vezetője. Mint mondta, rendeget közös programot szerveznek az iskolában és azon kívül is. Az is fontos, hogy ők kicsit kötetlenebből tanítanak, illetve osztályozás helyett szöveges értékelést kapnak.

A jubileumi gála során Porga Gyula polgármester Pro Meritis elismerést adott Mészáros Éva tanítónak és a program szakmai vezetőjének, Jegesné Rémesi Irénnek. Mindketten elhivatottam, példamutató emberséggel végzik pedagógiai munkájukat, a folytatást illetően is bizakodó a Kék Madár közössége. 

Ezt már olvasta!?

A fűtési szezon vége nem jelent feltétlen biztonságot

Az elmúlt években végzett megelőző tevékenység ellenére nőtt a szén-monoxid-mérgezéssel összefüggő halálesetek száma Veszprém megyében. 

Kiállítással emlékeznek az I. világháborúban elesettekre

A Krajcáros Alapítvány 25 éve dolgozik azért, hogy méltó módon emlékezzen meg az I. világháborúban elesettekről. Kiállításuk most a Veszprémi Petőfi Színházban tekinthető meg.

Fenntartható civil szervezetek

Képességfejlesztő workshop-ot tartanak Veszprémben a helyi civil szervezetek számára a helyi önkormányzat és üzleti szféra bevonásával április 14-én.

Két nap alatt tizennyolc ittas vezető

Az elmúlt hétvégén igazoltatott sofőröknél több esetben is pozitív értéket mutatott az alkoholszonda Veszprém megyében.

Na-Bed