Diákrektor-jelöltek Diákrektor-jelöltek

A jövő hét a VEN-ről szól a városban

Írta:  8200 Veszprém április 18 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Számos újdonságot tartogat a 27. Veszprémi Egyetemi Napok április 24. és 30. között.

Az egyetemi élet nem csak a tanulásról szól, itt a fiatalok közösséget is építenek - húzta alá a 27. Veszprém Egyetemi Napokat beharangozó sajtótájékoztatón Ovádi Péter önkormányzati képviselő. Hozzátette, a programok a hallgatók mellett a várost is megszólítják.

Balassa Gergő főszervező a programot ismertetve elmondta, idén egy nappal hosszabb lesz a rendezvény mint szokott. Ez lehetőséget teremt arra, hogy minél több ember részt vegyen az eseményen és színvonalas program álljon össze. Kiemelte, az esemény sikeres lebonyolításában a Veszprémi Programiroda és a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt is a szervezők segítségére sietett, illetve idén először egy online jegyértékesítő iroda is a VEN mellé állt.

 

Elhangzott még, idén a korábban megszokott öt helyett csak négy jelölt küzd a diákrektori címért, akiknek egy-egy tematikus nap áll rendelkezésükre, hogy bemutatkozzanak a hallgatóknak, a veszprémieknek.

Balassa Gergő elismerte, a VEN néhány napja pezsgőbb élettel, zajjal jár. “Igyekszünk minden megtenni annak érdekében, hogy a lakosság időben értesüljön az eseményekről. Kedden lakossági fórumot is tartunk a témában.”

 

A fesztivál műsorát úgy állították össze, hogy mindenki találjon kedvére valót, a hazai fesztivál élet meghatározó elemei érkeznek a VEN-re. A veszprémi középiskolásokat külön megszólítják majd, pénteken várják őket nekik szóló programokkal.

A sajtótájékoztatón bemutatkoztak a diákrektorságért küzdő csapatok is (VENdetta, VEntarktisz, karaVen, VENderland), akik rövid bemutatkozójuk alkalmával biztosítottak róla mindenkit, ők az ideális jelöltek.

 


 

Ezt már olvasta!?

Július elsejétől Horvátországban is segítik a magyar turistákat a magyar rendőrök.

Gázszagot éreztek

Az egyik Óváros téri étterem pincéjében éreztek tartós gázszagot csütörtökön, ezért a katasztrófavédők segítségét kérték.

Életének 63. évében elhunyt Józsa Imre színművész.

Nyolc ittas járművezetőt fogtak

Hét embert állítottak elő az elmúlt 24 órában a megyében, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. 

Több ilyen csomagot is talált már az idei karácsonyi szezonban a Liszt Ferenc nemzetközi Repülőtér üzemetetője.

Na-Bed