Játékbörzét tart a színház

Írta:  8200 Veszprém május 16 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Gyermeknapi programjáról adott tájékoztatót a Veszprémi Pertőfi Színház kedden délelőtt.

Játékország Veszprémben címmel közös gyermeknapi prgrammal várja a kicsiket és nagyokat a Veszprémi Petőfi Színház és a Veszprém Televízió május 27-én, szombaton délután a színház előtt - hangzott el az eseményet beharangozó sajtótájékoztatón. Kellerné Egresi Zsuzsanna, az intézmény igazgató-helyettes elmondta, a zenés, szórakoztató programok mellett játékbörzére invitálják a 3-12 éves fiatalokat. A program részeként helyet biztosítanak a kicsiknek, hogy megunt játékukat elcserélhessék egymással.

 

A játékbörze közben a színpadon is zajlanak az események A Csermák Antal Zeneiskola növendékei a János vitéz című produkciót mutatják be. Látható lesz a Madarat tolláról című mesejáték, amelyhez kapcsolódva rajzpályázatot is hirdetett a színház, az eredményhirdetést és a kiállítást is ekkor tartják meg. Fellépnek még a színház fiatal szereplői, illetve egy mesejáték is szórakoztatja az érdeklődőket, az Ann-droid Csenge csodálatos kalandja címmel a BonBon Matiné keretében.

Elhangzott még, a közreműködő Kukkanta Baráti Kör Egyesület vers- és prózaíró pályázatot hirdet 6-14 éveseknek Veszprémi vakáció címmel. A beadási határidő szeptember vége - ismertette Somody Zsuzsanna, a Veszprém Televízió gyermekműsorának szerkesztője.

A játék csere-beréről elmondta véleményét Morgan Matilda gyermek műsorvezető is, aki szerint ez remek lehetőség, hiszen neki is sok olyan játéka van, amit már nem használ és így nem kell kidobni őket, hanem mások megkapják, akik örömmel játszanak velük.

 

Ezt már olvasta!?

Jön a 13. Pannonfíling

 Immár 13. alkalommal rendezik meg a Pannonfíling Mozgóképes Találkozót Veszprémben, ahol újra rengeteg rövidfilmet láthat a közönség.

Rendőrnek adta ki magát

Veszprémi rendőrnek kiadva hívott fel telefonon egy férfit H. Vilmos, hogy pénzért cserében visszaszerzi az ittas vezetés miatt elvett jogosítványát.

Egy élelmiszerbolt felrobbantásával fenyegetőzött

Közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy veszprémi férfi ellen.

Nem terheli a város költségvetését az új uszoda

A vártnál nagyobb forrásból, összesen 5,7 milliárd forintból és állami beruházásként épül meg az uszoda Veszprémben.

Több mint 1,2 milliárddal tartozik a NAV-nak egy magánszemély

Kilencven adózónál állapított meg jelentős összegű adóhiányt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a harmadik negyedévben.

Bakony Média névjegykártya