Civil napot tartottak

Írta:  8200 Veszprém május 21 2017 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Átadták a Pro Civitate díjat is, amellyel a kiemelkedő tevékenységet végző városi civil szervezeteket jutalmazzák.

Összesen 22 civil egesület mutatkozott be a Kossuth utcán szombaton - tudtuk meg Heiter Sándortól. A veszprémi Civil Kerekasztal elnöke elmondta, a rendezvény célja, hogy az egyesületek megmutassák tevékenységüket, beszéljenek eredményeikről, terveikről, illetve az egyes civil egyesületek közelebb kerüljenek egymáshoz.


A képre kattintva galéria nyílik

 

A program részeként délelőtt halászléfőző versenyt is tartottak 10 csapat részvételével. A zsűri szerint a legfinomabb étket az Egyetek csapata készítette el, második lett a Dózsavárosi Baráti Kör, harmadik pedig az Öreg Harcsák - Táncsics Nyugdíjas Klub.

A délutáni színpadi műsorfolyam előtt Némedi Lajos alpolgármester köszöntötte a jelenlévőket, kiemelve, civilnek lenni annyit jelent, figyelni, segíteni egymásnak, közösen dolgozni valamennyiünk érdekében.

 

A Civil Nap keretében adták át a 2017-es Pro Civitate díjat. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a Veszprémben kiemelkedő tevékenységet végző civil szervezetek munkájának elismeréseként idén Pro Civitate díjat adományozott a Közösség Kádártáért Egyesület részére.


Némedi Lajos és Heiter Sándor

 

Az egyesület 2007-ben alakult, idén ünnepli fennállásának 10. évét. Fő tevékenységi köre Veszprém-Kádárta városrész kulturális és közösségi életének szervezése, különféle karitatív és közösségi munkák lebonyolítása, a hagyományőrzés és ünnepi programok szervezése.

 

Ezt már olvasta!?

Hidegfront söpri ki a ködöt

A mai nappal búcsúzunk a borongós időtől. Helyette jön a szél és az eső. 

A belföldi és a külföldi vendégforgalom egyaránt stabil növekedést mutat.

Véradó napot tartanak a Tescóban

24. alkalommal hirdeti meg az Országos Tesco Véradó Napokat a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat együttműködésével az áruház július 15-én.

Jelentős Fidesz győzelem az EP-választáson

Az Európai Parlamentbe a Fidesz, a DK, a Momentum, az MSZP-Párbeszéd és a Jobbik küldhet képviselőt. 

Hatezerszeres nyereményt húzott be egy veszprémi fogadó

250 forintból varázsolt 1 millió 534 ezer 688 forintot egy veszprémi sportfogadó a hétvégén. Profi vagy mázlista? Mutatjuk, milyen mérkőzésekre tippelt. 

Bakony Média névjegykártya