Az onkológiai centrum látványterve Az onkológiai centrum látványterve

Hamarosan üzembe áll az onkológiai centrum

Írta:  8200 Veszprém december 22 2015 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elképzelések szerint hat hét múlva fogadják az első betegeket a hétfőn átadott veszprémi Regionális Onkológiai Centrumban.

A 4271 négyzetméteres, 4,3 milliárd forintos centrumban jelenleg tesztelések zajlanak, a tervek szerint január végén kezdődhet meg a betegellátás. A kor minden onkológiai igényét kielégítő épületben évente 1500 sugárkezelést végezhetnek - írja a vehir.hu. Rácz Jenő, a megyei kórház főigazgatója emlékeztetett, az elmúlt évtizedben a veszprémi intézményben 8 területen, összesen 11 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg.

 

Ezt már olvasta!?

Elhunyt Háromszéki Péter

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy társulatunk tagja, Háromszéki Péter 2016. május 20-án, 74 éves korában elhunyt - közölte a Petőfi Színház.

Fokozott rendőri jelenlét az iskoláknál

Elősegítik a gyermekek biztonságos közlekedését, úttesten való áthaladását, s fokozott figyelmet fordítanak a gépjárművezetők jogkövető magatartásának ellenőrzésére.

Szociális dolgozókat díjaztak

Átadták a Hornig-díjakat, amellyel a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi, vagy szociálisan rászorulók támogatását végzők munkáját ismeri el a város.

Sörösüveggel rongált

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy ukrán férfi ellen, az ügyben folytatott vizsgálatot a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte.

A szomszédból lopták az áramot

A veszprémi rendőrök elfogtak egy 46 éves és egy 41 éves férfit, akik illegálisan jutottak áramhoz a gyanú szerint.

Na-Bed